404 Not Found


nginx
Samsung lansează noul smartphone Galaxy S6. Iata cu ce vine noul telefon – TechMagazin

samsung_galaxy_s6_att_leak_allaboutsamsung_germany_13187600

Samsung lanseaza azi cel mai așteptat telefon al acestui inceput de an si anume noul Samsung Galaxy S6, la Mobile World Congress Barcelona, cel mai mare eveniment al comunicațiilor mobile din lume.

În ceea ce privește designul, Samsung va înlocui plasticul de pe spatele telefonului cu sticla. Producătorul sud-coreean va păstra de la precedentul model rezistența la apă (la o adâncime de un metru pentru un interval de timp de 30 de minute).

Ecranul S6 vine acoperit cu sticlă Gorilla Glass 4, mai rezistentă la șocuri și zgârieturi. Noul vârf de gamă de la Samsung are diagonala display-ului de 5 inci, faţă de cei 5,1 inci ai predecesorului S5. Samsung Galaxy S6 vine cu rezoluția prezentă pe Note 4, de 1440×2560 pixeli, rezultând astfel o densitate de 597 ppi (pixeli per inch).

Vezi preturile pentru Samsung Galaxy S6!

O schimbare notabilă o reprezintă chipsetul (procesorul). Dacă în cazul S5 Samsung a optat pentru echiparea dispozitivelor destinate pieţei locale (Coreea de Sud) cu cipuri Samsung Exynos octacore (8 nuclee), în timp ce telefoanele vândute pe plan internaţional erau dotate cu cipuri Qualcomm Snapdragon, toate variantele S6 vor fi echipate cu procesor octacore produs de Samsung, format din patru nuclee Cortex A53 de 1.3 Ghz și patru nuclee Cortex A57 de 1.9 Ghz.

samsung_galaxy_s6_att_leak_allaboutsamsung_germany_sides_32367100

Noul smartphone Galaxy S este dotat cu 3 GB de memorie RAM, faţă de 2 GB în cazul S5. Stocarea internă standard a telefonului va porni de la 32 de GB, un lucru introdus de Samsung pentru această serie ce îl aliniază cu modelele Galaxy Alpha și Galaxy Note 4. Camerele telefonului sunt mult mai puternice, astfel camera principală are un senzor de 20 de megapixeli cu un stabilizator îmbunătățit, iar cea frontală are un senzor de 5 megapixeli.

Cititorul de amprentă nu va mai folosi doar la deblocarea telefonului sau anumite aplicații ci utilizatorii vor putea confirma plăți direct de pe telefon prin PayPal și Samsung Pay care va încorpora VISA și Mastercard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.