404 Not Found


nginx
Samsung lansează Galaxy Ace 3 cu Android 4.2 Jelly Bean – TechMagazin

GalaxyAce3

Samsung a anunţat, astăzi, lansarea celei de-a treia generaţii de Galaxy Ace, cel mai nou dispozitiv de tip entry-level, Samsung Galaxy Ace 3. Galaxy Ace 3 a fost anunţat la numai câteva zile după ce Samsung a anunţat Galaxy S4 Mini, oferind toate detaliile despre evenimentul ce va avea loc pe 22 iunie 2013, în Londra.

Dispozitivul va fi cel mai ieftin dintre cele trei modele lansate recent, cu un ecran de 4 inch cu rezoluţie de 480×800, procesor dual-core şi o cameră de 5MP.

Mediul de stocare va fi de 8GB, memorie internă, dar mare problemă constă în spaţiul de numai 5 GB, disponibil pentru utilizator. Există opţiunea de extindere al spaţiului de stocare cu ajutorul unui card microSD, cu un suport pentru o memorie de până la 64GB.

Sitemul de operare care rulează pe dispozitiv este Android 4.2 Jelly Bean ade la Google, care are interfaţa Touchwiz de la Samsung. Sistemul de operare nu oferă toate funcţiile pe care le găseşti pe Galaxy S4, dar are funcţii precum S Translator, Smart Stay şi S Voice features.

La capitolul caracteristici, camera frontală este de tip VGA, bateria de 1,800mAh, iar dispozitivul are tehnologie 3G şi 4G. Samsung va lansa două modele. Un model 3G cu un procesor dual-core de 1GHz, iar celălalt model, LTE, cu un procesor, mai rapid, dual-core 1.2 GHz.

Samsung nu a oferit detalii despre disponibilitatea noului dispozitiv, dar versiunea Galaxy Ace 3 LTE va fi disponibilă în Marea Britanie. Nu există informaţii despre data de lansare şi preţul de comercializare.
– See more at: http://www.noobz.ro/2013/06/10/samsung-lanseaza-galaxy-ace-3-cu-android-4-2-jelly-bean/#sthash.Yar39JDX.dpuf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.