404 Not Found


nginx
Samsung Galaxy S6 şi Samsung Galaxy S6 Edge, un succes mult peste aşteptările Samsung – TechMagazin

galaxy-s6-preorder

Venind după eşecul dureros avut cu modelul Galaxy S5, succesorul Galaxy S6 şi versiunea Galaxy S6 Edge par să fi declanşat o revenire spectaculoasă pentru gigantul Samsung, compania sud-coreeană având deja precomenzi mult peste estimările iniţiale.

Click aici pentru preturi si alte detalii!
flanco.ro
; quickmobile.ro ; emag.ro ; f64.ro

Potrivit dezvăluirilor făcute de surse apropriate companiei, Samsung face eforturi considerabile pentru a respecta termenele de livrare, punând presiune pe parteneri pentru accelerarea ritmului de producţie.

Aparent, precomenzile înregistrate pe teritoriul Statelor Unite pentru modelul  Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge ar putea fi de două ori mai numeroase decât cele înregistrate pentru predecesorul Galaxy S5, iar în Elveţia numărul precomenzilor ar fi şi de patru ori mai mare.

Informaţia este confirmată şi de presa sud-coreeană, punând în centrul atenţiei mai ales operatorii americani de telefonie, care raportează un număr de precomenzi dublu faţă de cele înregistrate cu modelul Galaxy S5. Telefoanele Samsung Galaxy S6 şi versiunea Galaxy S6 Edge au intrat în ofertele operatorilor începând de vinerea trecută, primele comenzi urmând să fie livrate după data de 11 aprilie.

Fără a mai aştepta confirmarea oficială din partea Samsung sau a operatorilor de telefonie, unii analişti anticipează deja vânzări de până la 55 milioane unităţi la nivel global, punând capăt episodului prelungit de declin, început încă de la lansarea modelului Galaxy S4. Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge – număr dublo de pre-comenzi faţă de modelul Galaxy S5, în Statele Unite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.