iphone-5-vs-galaxy-s4-580x360

Noul Samsung Galaxy S4 are o multitudine de dotări față de iPhone de la Apple, care este limitat din acest punct de vedere. Când a ieșit pe piață, Galaxy S4 a fost criticat de revieweri spunând că are mult prea multe dotări, pe care nu le veți găși la rivalul acestuia.

În primul rând, Samsung Galaxy S4 are infraroșu încorporat ce face ca telefonul să fie folosit pe post de telecomandă universală pentru televizor. Totodată, telefonul are o aplicație specială care poate stoca datele de la furnizorul de cablu și vă poate sfătui la ce să vă uitați.

În al doilea rând, S4 prezintă un cip de comunicare (NFC) care permite telefonului să comunice cu alte dispozitive care dețin NFC. Acest lucru înseamnă că puteți utiliza telefonul pentru a efectua plăți, schimburi de date precum fotografii, muzică doar atingându-le.

Pe langă cele două, telefonul permite adăugarea unui spațiu de stocare suplimentar prin introducerea unui card Micro SD, mai exact, până la 32 GB, pe când iPhone-ul are un spațiu de stocare limitat.

Noul Galaxy S4 deține o baterie ce poate fi înlocuită în momentul în care își pierde din capacitate odată cu trecerea timpului.

O caracteristică numită Smart Stay meține ecranul telefonului Samsung aprins atâta timp cât te uiți la el. Vă întrebați cum este posibil? Aplicația detectează ochii folosind camera frontală a telefonului.

Mai mult, S4 poate reda Full HD la o rezoluție de 1080p, ceva ce multe smartphone-uri și iPhone-ul nu o pot face.

Samsung Galaxy S4 are un ecran de 5 inch care este semnificativ mai mare decât cel al iPhone 5.

Cu ajutorul aplicației Group Play puteți juca jocuri, trimite fotografii sau distribui aceleași cântece în același timp cu un alt Galaxy S4 printr-o conexiune Wi-Fi. iPhone nu deține o asemenea aplicație.

De asemenea, S4 folosește un port micro USB standard folosită atât pentru a încărca telefonul cât și pentru a-l sincroniza cu computer-ul.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.