samsung-galaxy-s4-vs-htc-one-vs-lumia-920-vs-blackberry-z10-vs-iphone-5-care-e-cel-mai-bun_2_size1

Vineri dimineata, la ora 1:00, si-a facut aparitia cel mai nou telefon de la Samsung, Galaxy S4, un aparat de la care fanii Android aveau asteptari mari, iar zvonurile de dinaintea lansarii apareau continuu.

Smartphone-ul a fost lansat la New York, iar ceremonia a fost deschisa chiar de Jeremy, copilul cu cutia, cel pe care il stim din cele doua reclame Samsung. Am pus fata in fata noul telefon cu produsele concurente, cu care se va bate direct in urmatoarea perioada. Samsung Galaxy S4 ar trebui sa fie pe piata la sfarsitul lui aprilie, in 155 de tari ale lumii.

Pe langa dotarile tehnice, pe care le avem mai jos, telefonul vine si cu softuri precum Smart Scroll si Smart Pause, despre care s-a vorbit, la care se adauga S Translate, cu care poti comunica verbal cu un chinez sau japonez in timp real fara sa ii stii limba.

Pe larg despre specificatiile lui Samsung Galaxy S4, pretul si cand va fi disponibil in Romania.

Care dintre telefoane este mai bun?

samsung-galaxy-s4-vs-htc-one-vs-lumia-920-vs-blackberry-z10-vs-iphone-5-care-e-cel-mai-bun_1

Smartphone-ul este, asadar, subtire, de 7,9 mm, si destul de usor, 130g. El va fi in doua culori, numite sa Samsung Black Mist si White Frost. E posibil sa il vedem si in alte versiuni colorate pe parcursul acestui an.

GALAXY S4 are primul display Full HD Super AMOLED din lume. Ecranul de 5 inch are 441 ppi, o densitate usor mai mica decat la HTC One, care ingramadeste aceeasi rezolutie pe un ecran un pic mai mic. Telefonul are si Gorilla Glass 3, astfel ca e rezistent la zgarieturi.

Camera foto cu care vine are 13 MP. Samsung Galaxy S4 are functia Dual Camera, prin care utilizatori pot filma sau fotografia, in acelasi timp, cu ambele camere ale telefonului. Exista, de asemenea, 8 modalitati de imbinare a imaginilor si o multime de efecte.

Telefonul este dotat si cu functia Dual Video Call, le permite utilizatorilor sa efectueze apeluri video cu prietenii si cu familia, aratandu-le in acelasi timp si peisajul pe care il privesc in timpul apelului. Funcțiile camerei merg chiar mai departe, telefonul fiind dotat cu 12 moduri de fotografiere, inclusiv Drama Shot, care face un timelapse. Daca vrei sa-ti fotografiezi copilul in timp ce sface un sport, in aceeasi imagine il vei surprinde in ipostaze diferite, telefonul compunand un cadru din mai imagini:

xista si functia Sound & Shot, care permite inregistrarea sunetelor si a vocii in timpul fotografierii, astfel camomentele speciale sunt captate in cea mai fidelă forma, exact asa cum s-au petrecut. Totul poate fi stocat automat intr-un album foto, cu Story Album.

Cei mai putin ordonati si organizati trebuie sa stie ca fotografiile realizate cu Samsung Galaxy S4 sunt adunate si sortate automat dupa criterii cronologice, geografice sau in funcție de evenimente specifice intr-un album foto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.