404 Not Found


nginx
Samsung Galaxy S4 mini, specificatiile au ajuns pe Internet. Cat de bun e telefonul care urmeaza sa se lanseze – TechMagazin

samsung-galaxy-s4-mini-specificatiile-au-ajuns-pe-internet-cat-de-bun-e-telefonul-care-urmeaza-sa-se-lanseze_1_size1

Samsung Galaxy S4 mini, specificatiile au ajuns pe Internet. Cat de bun e telefonul care urmeaza sa se lanseze. Noul smartphone ar putea fi prezentat pe data de 20 iunie, la Londra.

Samsung Galaxy S4 mini, un smartphone care se va lansa, cel mai probabil, pe 20 iunie la Londra, ar putea avea un ecran Super AMOLED la rezolutie qHD si 4,3 inch. Specificatiile noului model au fost publicate de un site din Germania si preluate de gsmarena.com.

Smartphone-ul va avea sistemul de operare Android 4.2.2, iar cipul va fi un Snapdragon 400, cu alte cuvinte telefonul va fi un Krait 200 dual-core la 1,7GHz cu 1,5 GB de RAM si Adreno 305. Este acelasi cip care s-ar regasi si pe Galaxy Mega 6.3, un smartphone cu ecran mare care, de asemenea, asteapta sa fie lansat.

Telefonul ar mai urma sa aiba si doua camere, una principala de 8 MP si o alta secundara de 2.1 MP.

Din ce spun zvonurile in acest moment, ar trebui sa fie 4 versiuni de Galaxy S4 Mini: aceasta, cu suport 4G, un alt model cu Exynos 5, un model dual-SIM, si un altul, I9198, destinat Chinei.

samsung-galaxy-s4-mini-specificatiile-au-ajuns-pe-internet-cat-de-bun-e-telefonul-care-urmeaza-sa-se-lanseze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.