404 Not Found


nginx
Samsung Galaxy S4 – Cât va costa şi cu ce vine nou – TechMagazin

samsung_galaxy_s4_24237800

În ultima perioadă, presa internaţională a lansat pe piaţă tot mai multe zvonuri despre viitorul gadget al Samsung. Iată, aşadar, în rândurile de mai jos, cele mai recente informaţii despre acest gadget

Conform specialiştilor, noul Samsung Galaxy va avea un ecran de 5 inch, intrând practic în într-o nouă eră denumită “phablet“. De asemenea, noul S4 va fi Full HD, având un display de 1080p şi o rezoluţie de 440ppi (adica identic cu cel al HTC Droid DNA).

Mai mult, sustine publicatia Press Blue, Galaxy S4 va fi primul terminal care vine echipat cu un ecran flexibil. Chiar ieri, ECONOMICA.NET a scris că în prima jumătate a lui 2013 sud coreeni vor începe producţia în masă a ecranelor flexibile. Odată cu noile display-uri, sticla va fi pur si simplu înlocuită cu plasticul. Tehnologia folosită poartă numele de OLED. Mai multe detalii, dar şi cum arată acestea, puteţi citi aici.

În încercarea de a câştiga războiul cu rivalul Apple, noul terminal va avea, se pare, o cameră foto de 13 MP. Informaţia a apărut pe internet în urma unui document intern publicat de un angajat al companiei.

Cei mai mulţi analişti susţin că Samsung va lansa oficial gadget-ul în cadrul Mobile World Congress 2013 organizat la Barcelona, în luna Februarie, însă există specialişti care sunt de părere că Galaxy S4 este prea important pentru a nu-i organiza un eveniment separat si dedicat exclusiv lui.

Până acum Samsung a refuzat să comenteze orice zvon despre acest smartphone.

Potrivit idesigntimes, preţul de pornire al Samsung Galaxy S4 va fi de 599 de dolari.

Caracteristici:

– camera 13 megapixeli
– integrare Skype cu cameră faţă de 1,9 megapixeli

Specificaţii:

– 16GB, 32GB, 64GB and 128GB
– Android Jelly Bean 4.2 OS
– baterie de 3200 mAh
– procesorul quad-core Exynos 5450 de 2 GHz
– 3GB of RAM

Design:

– ecran de 5 inch cu display flexibil
– mai subtire si mai elegant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.