404 Not Found


nginx
Samsung Galaxy Note Edge, poate cel mai interesant telefon lansat de Samsung vreodată – TechMagazin

galaxy-note-edge-630x372

Pe lângă Samsung Galaxy Note 4, compania a prezentat la IFA 2014 și Galaxy Note Edge. Ce are special? Un ecran curbat pe o parte, după cum a prezentat în urmă cu peste un an la CES 2014.

La CES 2013, Samsung a prezentat un prototip al unui telefon special. În loc ca display-ul să fie curbat pe verticală sau orizontală, acest gadget avea un display curbat pe o margine. Pe acea margine ai fi putut primi notificări și alte informații. Acum, prototipul devine realitate.

Galaxy Note Edge este un smartphone care va avea doar această funcționalitate care să îl scoată în evidență, dar Samsung ar putea porni un trend după cum a făcut-o cu gadgeturile cu ecrane mari.

Între Galaxy Note 4 și Galaxy Edge nu sunt prea multe diferențe, au același design, folosesc aceleași dotări tehnice, ba chiar și aceeași cameră foto de 16 megapixeli. Ce le diferențiază este tocmai acel ecran pliat pe partea dreaptă a lui Samsung Note Edge. Este, în primul rând, asimetric și este puțin ciudat, dar cei care sunt stângaci l-ar putea găsi un dispozitiv foarte ușor de folosit. Dincolo de asta, spațiul suplimentar este folosit pentru notificări.

Totodată, ai acces de acolo la cele mai folosite aplicații fără să deranjezi conținutul pe care deja îl ai pe ecranul principal. Astfel, poți derula prin tweet-uri, știri sau mailuri fără să închizi ceea ce faci deja. În alte aplicații, pe acea margine de ecran pot fi afișate setări. Noaptea, poate fi un ceas sau o alarmă setată.

Este o idee nouă de la Samsung și ar putea avea succes. Așa și Galaxy Note a fost un telefon cu un ecran destul de mare, dar în timp a prins acest trend. Poate că și ecranul curbat pe o margine va prinde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.