111

Samsung pare sa fi adoptat moda lansată de cei de la Apple cu ale sale iPhone „s”, dovada că, după Galaxy S5 4G+, au venit si cu o nouă variantă de Galaxy Note 4.

Noul smartphone, botezat cum altfel decât Samsung Galaxy Note 4S-LTE, este primul din lume care include suport pentru Cat.9 LTE, care ii permite să descarce date de pe internet cu 450 Mbps, relateaza Sammobile.com

Ultima variantă de Galaxy Note 4 are modului Cat 6., ce ii asigură o viteza teoretică de download de 300 Mbps.

Phabletul, ce ca putea fi cumparat de clientii din Coreea de Sud din aceasta sapamana, este dedicat noii retele LTE-A lansata de SK Telecom, care permite o viteză de internet superioară celei folosite de celelalte reţele de telefonie si date. (sursa: gadgetreport.ro)

Dincolo de modulul Cat.9 LTE, telefonul este identic cu cel precedent. Samsung Galaxy Note 4S-LTE acelasi ecran de 5.7-inch Quad HD Super AMOLED, 3GB de RAM,camera de 16 MP cu stabilizare optica, spatiul de stocare de 32 GB si bateria de 3220 mAh.

Samsung Galaxy Note 4 S-LTE va rula Android 4.4 KitKat pentru ca vine cu procesor Exynos. In privinta pretului, este de asteptat ca acesta sa fie acelasi cu versiunea precedenta.

Ramane de vazut daca telefonul Samsung Galaxy Note 4 S-LTE va fi lansat si in alte piete, inclusiv in Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.