404 Not Found


nginx
Samsung Galaxy Note 4 – Tot ce ar trebui sa stii despre cel mai nou smartphone Samsung – TechMagazin

note4-630x414

Samsung Galaxy Note 4 a fost prezentat oficial la IFA 2014. Cel mai bun gadget al sud-coreenilor debutează cu aproape o săptămână înainte de iPhone 6 de 5,5 inci.

Samsung Galaxy Note 4 are un ecran S-AMOLED de 5,7 inci cu o rezoluție QHD la 2.560×1.440 pixeli, folosește un procesor Snapdragon 805 de la Qualcomm cu patru nuclee – va fi disponibil și cu unul produs de compania sub marca Exynos – și are o memorie RAM de 3GB. Spațiul de stocare este de 32GB, dar are și suport pentru card microSD până la 128GB. Bateria este de 3.220 mAh, iar de la o la 50% se poate încărca în 30 de minute.

Samsung, prin DJ Lee, a prezentat la IFA 2014 și Samsung Galaxy Note Edge. Este vorba despre un smartphone cu ecran curbat după cum a prezentat Samsung în urmă cu un an și ceva la CES 2013. Revenind la Galaxy Note 4, Samsung s-a lăudat că a pornit trendul telefoanelor cu ecrane mari, iar acum merge mai departe. De asemenea, a introdus unelte noi de multitasking și celebrul S Pen.

Samsung Galaxy Note 4 are un design similar cu Galaxy Alpha, telefonul premium prezentat în urmă cu o lună. Va fi disponibil în mai multe nuanțe de culoare, cum ar fi roz, auriu sau negru. Spatele va fi acoperit cu aceeași piele falsă, creată din plastic, iar interfața a fost îmbunătățită. De asemenea, are un S Pen cu funcționalități dezvoltate pentru acesta.

Camera foto de pe Galaxy Note 4 este de 16 megapixeli, cu stabilizare optică a imaginii, iar senzorul pentru măsurare a pulsului, poziționat lângă cameră, poate fi folosit drept declanșator. Doar îl acoperi și ai realizat o poză. De asemenea, pozele realizate în condiții de luminozitate scăzută vor fi mai bune. Desigur, camera frontală este optimizată pentru selfie-uri, cu un unghi de cuprindere de până la 120 de grade.

The Verge a avut ocazia să testeze telefonul la IFA 2014 și au venit cu o concluzie întrucâtva interesantă. „Pentru prima dată (de când Samsung produce telefoane), nu pot spune că acest dispozitiv este «plasticos»“, notează Dan Seifert despre un dispozitiv cu o ramă din metal și o construcție mai bună decât ce a avut Samsung până acum.

Samsung Galaxy Note 4 poate înregistra sunetul din 8 direcții distincte, folosind trei microfoane diferite. „Este ideal pentru jurnaliști, deoarece poți înregistra perfect sunetul produs de doi oameni într-un mediu zgomotos, iar la redare va fi foarte clar“, a afirmat compania. Mai mult, autonomia a fost îmbunătățită cu 7,5%, cam puțin, dar este un plus. În plus, Samsung Galaxy Note 4 va fispune de accesorii de lux, unele realizate cu cristale Swarovski (va avea și o carcasă de așa natură pentru spate) și unele realizate din piele de Mont Blanc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.