404 Not Found


nginx
Samsung Galaxy Note 3 supus la testul îndoirii carcasei, după modelul lui iPhone 6 Plus (Video) – TechMagazin

24-9-2014 19-38-17 PM

De vreme ce au apărut mai multe cazuri în care corpul lui iPhone 6 Plus ar fi fost îndoit de purtarea în buzunare de jeanşi strâmţi, iată că băieţii de la Unbox Therapy au testat “flexibilitatea” lui Galaxy Note 3, pentru a afla dacă el stă mai bine la acest capitol.

Acelaşi canal YouTube a testat şi iPhone 6 Plus în aceleaşi condiţii şi rezultatele nu au fost prea bune. Handsetul ar fi crăpat în apropierea butoanelor de volum, acolo fiind punctul său slab. Reţineţi că îndoirea a fost făcută manual, în ambele cazuri. La Note 3 deşi deformarea pare vizibilă în test, ea nu afectează funcţionarea de zi cu zi a acestui model. Inspiraţi de acest “bendgate” şi cei de la 9to5google.com au testat un Galaxy S4, care a supravieţuit îndoirii, doar că i-a sărit capacul bateriei.

După Will it Blend, drop test-uri şi telefoane împuşcate cu mitraliera, îndoirea lor pare a fi noua modă la capitolu tortură. Încă de când telefoanele au început să coboare sub 8 mm în grosime am spus că asta le va afecta rezistenta şi astfel de clipuri şi teste sunt cea mai bună dovadă că avem dreptate. Am fi curioși cum s-ar comporta un Gionee Elife 5.1 de 5,15 mm într-un astfel de test! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.