Galaxy-S4

Daca aruncam o privire asupra istoricului lansarii de smartphone-uri Samsung vom observa ca fiecare nou telefon mobil de succes a fost urmat de o varianta Mini a produsului, versiune ce semana foarte bine cu originalul dar avea specificatii tehnice mai slabe si un ecran de mai mici dimensiuni.

Galaxy S4 va respecta se pare acelasi model de business al producatorului intrucat fratiorul sau mai mic, modelul Mini si-a facut aparitia pe site-ul Samsung.

Conform informatiilor preliminare listate pe site, Galaxy S4 Mini va purta numele de cod GT-I9195 si va avea un ecran Super AMOLED de 4.3″ cu rezolutie 960 x 540 pixeli, un procesor dual-core la 1.6 GHz, 1 GB sau 2 GB de RAM si 32 GB de memorie interna. De asemenea, Samsung Galaxy S4 Mini va avea si o camera foto de 8 MP, baterie de 2100 mAh si sistem de operare Android 4.2.2.

Lansarea oficiala pe piata a noului telefon Mini este asteptata in luna Iulie 2013. Smartphone-ul va fi disponibil in variantele de culoare alb sau negru insa pretul nu a fost deocamdata publicat de catre Samsung.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.