404 Not Found


nginx
Samsung a platit oameni ca sa scrie review-uri negative la adresa HTC – TechMagazin

samsung-galaxy-phones

Samsung este liderul mondial in producerea si vanzarea de smartphone-uri. Cu toate acestea, sud-coreenii au simtit nevoia sa apeleze la niste metode mai putin ortodoxe pentru a-si asigura suprematia.

Potrivit Mashable, directorii din Taiwan ai companiei, locul de nastere al HTC, s-au gandit ca e mai sigur sa elimine orice urma de competitie pe piata locala. Asa ca au angajat in luna aprilie studenti a caror treaba era sa lanseze pe Internet tot felul de comentarii anonime negative la adresa HTC, dar laudative pentru Samsung.

Drept urmare, echivalentul taiwanez pentru Consiliul Concurentei a amendat joi Samsung cu peste 340.300 de dolari doua dintre agentiile sale de marketing.

“Este pentru prima oara in Taiwan cand se intampla ca o companie sa conceapa un veritabil plan de discreditare a unui concurent”, a declarat Sun Lih-chyun, purtatorul de cuvant al Consiliului, pentru AFP, citat de Incont.

Samsung a mai fost acuzata si ca a oferit plati dezvoltatorilor de Android pentru ca acestia sa faca declaratii pozitive cu privire la initiativele companiei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.