404 Not Found


nginx
Preţul pentru Samsung Galaxy S4 este confirmat oficial de precomenzi – TechMagazin

646x404

Preţul pentru Samsung Galaxy S4 este confirmat de precomenzile pe care mai mulţi operatori telecom le-au anunţat. Chiar şi aşa, telefonul nu va ajunge mai repede de finalul lunii aprilie.

Samsung Galaxy S4 poate fi comandat în SUA, în reţeaua AT&T, din 16 aprilie şi va fi livrat câteva săptămâni mai târziu. Operatorul a comunicat oficial acest lucru şi a fixat preţul, cu un contract pe doi ani, la 250 de dolari pentru o versiune de 16GB de Samsung Galaxy S4.

Preţul este puţin mai mare decât la alte modele care se vând, de regulă, cu aproximativ 200 de dolari, preţ la care vine şi iPhone 5. Samsung Galaxy S4 va costa „la liber“ aproximativ 650 de dolari, dar informaţia nu a fost confirmată oficială. La T-Mobile situaţia este diferită, vedeta Samsung este cotată la 100 de dolari cu un contract de 20 dolari.

Mai rămân Verizon şi Sprint care, foarte probabil, vor vinde telefonul la 200 de dolari, scrie GottaBeMobile. Preţul Samsung Galaxy S4 în Anglia Dacă în Statele Unite ale Americii preţurile sunt mai mult sau mai puţin clare, în Anglia situaţia este mai bună.

Tot la finalul lunii aprilie va fi disponibil Samsung Galaxy S4, dar va fi la mai mulţi operatori şi chiar la retaileri, scrie PCAdvisor. În reţeaua EE, cea care oferă şi conectivitate 4G, Samsung Galaxy S4 va costa aproximativ 30 de dolari cu un contract de 85 dolari pe doi ani.

În reţeaua O2 Samsung Galaxy S4 va fi disponibil în mai multe versiuni de abonament, notabil este că poate fi cumpărat gratuit, cu o abonament de aproximativ 79 de dolari pe lună sau utilizatorii pot plăti 273 de dolari pentru dispozitiv şi alţi 48 de dolari pentru abonament. Fără vreun contract, telefonul nu vine deloc cu un preţ scăzut, ba dimpotrivă. La Carphone Warehouse, Samsung Galaxy S4 va fi disponibil la circa 950 de dolari.

Un smartphone costisitor acest Samsung Galaxy S4. În Marea Britanie mai rămân doi operatori, Vodafone şi Three. Cel dintâi oferă Samsung Galaxy S4 gratuit, dacă plăteşti un abonament lunar de circa 70 de dolari şi preţul ajunge până la 270 de dolari pentru un abonament lunar de 45 dolari.

La Three s-ar părea că este cea mai bună ofertă. Pentru un abonament în valoare de 53 dolari primeşti telefonul gratuit. Mai trebuie menţionat că „la liber“, alte companii vând Samsung Galaxy S4 mai ieftin. Spre exemplu, Unlocked Mobiles va avea un preţ de aproximativ 800 de dolari.

Clove, însă, duce preţul la 880 de dolari. Cam în aceleaşi valori va ajunge telefonul şi în România, dacă nu chiar mai scump. Cel mai probabil vor exista operatori români care să-l introducă şi în oferta 4G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.