404 Not Found


nginx
Nokia promoveaza Lumia 1020 cu un regizor roman – TechMagazin

Nokia-Windows-PHone-Best-Lumia-1020_thumb

Claudiu Voicu, un tanar nascut in Romania care acum traieste in Anglia, a fost angajat de Nokia pentru a promova abilitatile de captura ale Lumia 1020. Sportul extrem de tip parkour sau freeruning arata spectaculos in realitate, dar arata si mai bine cand este capturat cu talent si cu instrumentele potrivite de catre cineva care se pricepe.

Click aici pentru pret si mai multe detalii!

In acest caz particular, acel cineva este Claudiu Voicu, un roman specializat pe captura sporturilor extreme care a fost angajat de Nokia pentru crea un scurt metraj in jurul campionatului international de freeruning Red Bull Art of Motion desfasurat in vara aceasta in Grecia la Santorini.

Ca sa va faceti o idee in legatura cu abilitatile lui Voicu merita sa aveti in vedere faptul ca pe CV mai are trecute colaborari cu Nikon, BarclayCard, ITV, Channel 4, GORE-TEX, Nike, Hot Cherry, (Heart) Productions sau Maximuscle.

Revenind la clipul de mai jos, capturat in intregime cu Lumia 1020, indiferent care va sunt standardele de calitate, rezultatele sunt impresionante. Avand in vedere volumul foarte mare de actiune capturat, desfasurat la o viteza foarte rapida, noul varf de gama al finlandezilor s-a comportat exemplar. Sunt folosite si cateva efecte incorporate in aplicatia de captura a telefonului, toate cu scopul de a obtine un amalgam de imagini care sa-ti taie rasuflarea.

Daca la un momentdat cineva incearca sa va convinga de faptul ca niciodata nu o sa faci cu un telefon ce faci cu o camera dedicata, aratati-i acest clip si se va lamuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.