404 Not Found


nginx
iPhone 6: Tot ce trebuie să ştii despre noul telefon Apple

iphone_air_83355800

IPHONE 6 Deşi Samsung este cel mai mare producător de smartphone-uri, iar vânzările totale sunt uriaşe, iPhone-ul celor de la Apple rămâne încă telefonul cel mai aşteptat de publicul interesat.

IPHONE 6 Deşi mai sunt luni bune până la lansarea iPhone 6, toată lumea se întreabă tot mai mult cu ce va veni nou smartphone-ul Apple. Cei de la Business Insider au realizat o listă de posibile noutăţi tehnice.

Ecranul noului IPHONE 6 ar putea avea o dimensiune de 4.7 inci faţă de diagonala de 4 inci, pe care o au în acest moment iPhone 5C şi iPhone 5S. Diagonala este totuşi mult sub principalii competitori, Samsung Galaxy S5 cu 5.1 inci şi HTC One versiunea 2014 cu o diagonală de 5 inci.

Pentru ca phabletul este un device din ce în ce mai căutat de cei care vor experienţa unui smartphone pe un ecran mult mai mare, cei de la Apple ar putea lansa şi un model cu o diagonală de 5.5 inci.

Apple va păstra în mare parte linia de design actuală cu mici modificări, aşa cum apar în pozele Foxconn. Că tot se vorbeste de iPhone Air, noul device de la Apple va fi cu siguranţă mult mai subţire în comparaţie cu modele actuale.

Noul ecran va veni cu o rezoluţie sporită şi astfel imaginile redate vor fi mult mai clare, iar Apple ar putea umbla şi la luminozitatea device-ul astfel experienţa multimedia să fie una de neegalat.

Modulul WiFi ar putea să permită o viteză mult mai mare la internet. Samsung a introdus prin noul S5 modulul prin care puteti creşte viteza la internet prin asocierea conexiunii WiFi cu cea LTE 4G. Apple va creşte rezistenţa ecranului la impact şi zgârieturi. Astfel noile device-ul ar putea avea display-ul din safir.

Camera ar putea avea un stabilizator de imagine mult mai performant şi astfel veţi putea avea fotografii mult mai clare. Apple va începe producţia noului iPhone 6 în mai şi îl va scoate pe piaţă nu mai târziu de luna septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.