untitled_14298400

iPhone 6 Furnizorii grupului american Apple Inc vor începe în luna mai producţia de serie a display-urilor pentru noua generaţie de telefoane iPhone (iPhone 6), care ar urma să fie lansat pe piaţă în toamnă, au declarat, marţi, pentru Reuters surse din interiorul lanţului de aprovizionare.

iPhone 6  Potrivit acestor surse, în prima fază vor fi produse display-urile cu diagonala de 4,7 inci, urmând ca producţia modelului cu diagonala de 5,5 inci să fie amânată mai multe luni. Telefoanele iPhone din actuala generaţie (iPhone 5S şi 5C) au un ecran cu o diagonală de 4 inci.

De asemenea, sursele au declarat că firmele japoneze Japan Display Inc şi Sharp Corp, precum şi grupul sud-coreean LG Display Co, au fost selectate pentru a produce ecranele pentru noua generaţie de smartphone-uri iPhone. Niciun reprezentat al celor trei societăţi nu a dorit să comenteze aceste informaţii.

Apple mizează pe un iPhone cu un ecran mai mare pentru a recupera decalajul care îl separă de rivalul Samsung Electronics Co Ltd. Însă, telefoanele iPhone 6 ar urma să utilizeze aşa-numita tehnologie in-cell care va permite construcţia unor ecrane mai subţiri decât cele introduse odată cu lansarea iPhone 5.

Totuşi, din cauza dificultăţilor în producţia panelurilor in-cell cu dimensiuni de 5,5 inci s-a luat decizia ca mai întâi să înceapă producţia de serie a versiunii de 4,7 inci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.