Umeox-X5

De-a lungul istoriei telefoanelor mobile, foarte multe companii au lansat pe rand “cel mai subtire telefon din lume”, iar lupta pentru acest titlu nu este nici pe departe incheiata. De fapt, lupta poate fi atat de acerba incat unele smartphone-uri anuntate ca vor fi “cel mai subtire telefon din lume” ar putea sa nu mai apuce niciodata sa cucereasca acest titlu.

Aceasta pare a fi soarta viitorului smartphone Ascend P6 de la Huawei, despre care se spune ca va fi telefonul cu cea mai mica grosime de pana acum de doar 6.2 mm. Problema este ca telefonul nici nu a fost inca lansat de Huawei si o alta companie chineza numita Umeox pretinde ca a produs un telefon mobil cu o grosime de doar 5.6 mm.

Terminalul nu a aparut inca pe piata dar surse apropiate companiei afirma ca acesta va fi scos la vanzare in aceasta vara si va masura 118 x 60 x 5.6 mm avand un ecran de 4.3″. In privinta procesorului, se presupune ca smartphone-ul chinezesc ultra-subtire va rula pe baza unui procesor Media Tek MT6589 si a sistemului de operare Android 4.2 Jelly Bean.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.