18449044

Din 29 martie, noul Blackberry Z10 poate fi achiziţionat atât de la Orange, cât şI de la Vodafone. De la Orange poate fi achiziţionat cu preţul de 199 euro (TVA inclus) împreună cu abonamentul Panteră 39. De la Vodafone, tot cu 199 euro, dar cu abonamentul Mega 25 si 1,5 GB Internet pe mobil.

La liber, preţul este de 3000 lei (emag.ro, versiunea pe alb).

BlackBerry Z10 aduce noua interfaţă de utilizare, “flow”, parte a sistemului de operare BB 10. Sistemul de mesagerie BB Messenger include de acum mai multe facilităţi video, precum şi funcția Screen Share, prin care pot fi distribuite fotografiile, paginile accesate sau documentele utilizatorilor.

BB Z10 dispune de o memorie internă de 16 GB, alături de un procesor Dual Core la 1,5 GHz şi 2 GB RAM. Design-ul este completat de ecranul de 4,2 inch şi camera de 8 MP.

Compania canadiană a anunţat azi că veniturile din ultimul trimestru pe 2012 au scăzut cu o treime, până la 2,7 miliarde de dolari iar co-fondatorul Mike Lazaridis va părăsi organizaţia. Totuşi, profitul a fost în creştere la sfârşitul anului: 94 milioane dolari. Un rol important în acest rezultat pozitiv l-au avut însă concedierile operate de noul CEO (Thorsten Heins), respectiv 5000 de angajaţi.

În trimestrul analizat, producătorul a livrat 6 milioane de smartphone-uri Blackberry, precum şi 370.000 tablete Playbook.

Potrivit cellular-news.com, baza de clienţi a companiei a scăzut până la 76 milioane.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.