404 Not Found


nginx
Cumperi un LG G3 si primesti accesorii premium – TechMagazin

homepage-fara-bara-de-meniu-700x329
Un pachet de accesorii premium GRATIS la cumpărarea unui telefon LG G3 !
Iată pașii simpli pentru a intra în posesia acestui CADOU!

Click aici pentru a accesa magazinul online!

1. Asigură-te înainte de a cumpăra telefonul LG G3 că produsul este participant în Campanie, prin citirea etichetei atașate cutiei de produs. Această etichetă îți va confirma că produsul este importat de către LG Electronics România SRL.
FOARTE IMPORTANT! Campania promoțională este valabilă doar pentru achiziția de telefoane LG G3 (D855), care au pe ambalajul produsului participant eticheta din imagine:

2. Cumpără produsul în perioada campaniei: 01 Octombrie – 31 Decembrie 2014

3. Pentru completarea câmpurilor din secțiunea “ÎNSCRIERE” ai nevoie de factură și de cutia telefonului pentru a putea completa codul IMEI al acestuia. Eticheta ce contine codul IMEI se afla lipita pe exteriorul ambalajului original al produsului participant (vezi imaginea de mai jos).

Atenție! Păstrează factura și cutia telefonului pentru că îți vor fi utile pentru validare.

4. Vei primi un email care îți va confirma înscrierea  în campanie. Acesta va fi trimis automat către adresa de email înregistrată în secțiunea de “ÎNSCRIERE”.
Atenție! Acest email nu reprezintă validarea datelor pe care le-ați completat ci faptul că ați fost înregistrat pe site. Datele înregistrate vor fi validate într-o etapă ulterioară.

5. Prevalidarea va avea loc în 5 de zile lucratoare de la data efectuarii inscrierii in Campanie.  Dacă înscrierea ta a fost prevalidată (datele pe care le-ai înscris pe site sunt corecte)  vei fi anunțat prin email în termen de 5 zile lucrătoare de la data inscrierii, pentru a fi anunțat că înscrierea ta a fost prevalidată și că urmează să intri în etapa finală de validare și de livrare a cadoului.

6. Validarea finală se realizează la predarea cadoului, prin intermediul agentului curier la adresă poștală menționată de către tine în formularul online de înscriere în campanie.
Atenție! La predarea cadoului va trebui să îi prezinți curierului telefonul sau cutia acestuia, factura in original și cartea de identiate

7. Livrarea cadourilor catre participanții prevalidați se va face dupa trecerea unui termen de minim 35 de zile de la data achiziției înscrisă în factura fiscală, însa nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare de la implinirea termenului de 35 de zile de la data achiziției.

Cei de la LG Romania lanseaza o noua promotie foarte interesanta pentru telefonul LG G3. Daca vei cumpara acest telefon in perioada 1 octombrie – 31 decembrie vei primi cadou un pachet de accesorii premium: casti bluetooth LG Tone Infinim, un incarcator auto si un stick transfer de 16GB. Oferta este valabila doar pentru magazinele:Altex, Mediagalaxy, Domo, Flanco, eMAG etc. Puteti citi regulamentul campaniei AICI.

Dupa ce ati cumpărat telefonul, completați acest formular de înscriere. Sunt mai multe date de introdus: IMEI-ul telefonului, factura scanata si datele personale.

Ca sa va reamintesc ce specificatii are telefonul LG G3:

– display de 5.5 inch cu o rezolutie 1440 x 2560 pixeli

– ecran HD-IPS + LCD

– procesor quad-core Qualcomm MSM8975AC Snapdragon 801 2.5 GHz Krait 400 Adreno 330

– 2/3 GB RAM

– 13 MP, rezolutie 4160 x 3120 pixeli,optical image stabilization, dual-LED

– Android 4.4.2 KiKat cu noua interfata LG Optimus UI


REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE
“Cumpara un telefon LG G3 si primesti cadou un pachet de accesorii premium”

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

1.1. Campania promotionala “Cumpara un telefon LG G3 si primesti cadou un pachet de accesorii premium” (“Campania”) este organizata si desfasurata de catre S.C. LG Electronics Romania S.R.L. (denumita in continuare “Organizatorul”), o societate comerciala din Romania, cu sediul social in Bucuresti, Sos Bucuresti-Ploiesti, nr. 19-21, et. 5, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/2116/16.02.2004, Codul Unic de Inregistrare RO16139618, avand notificarea inregistrata la ANSPDCP sub numarul 743.
1.2. Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului regulament oficial al Campaniei (“Regulamentul Oficial” sau “Regulamentul”).
1.3. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile in Romania, pe website-ul www.lgpromo.ro, de asemenea regulamentul este disponibil, in mod gratuit, oricarui consumator prin trimiterea unei solicitari scrise prin posta, in atentia Organizatorului, la sediul social al acestuia mentionat la punctul 1.1. de mai sus, pe toata durata de desfasurare a Campaniei.
1.4. Campania se va desfasura prin intermediul S.C. SYSCOM DIGITAL S.R.L. cu sediul social in Bucuresti, str. General Ernest Brosteanu Nr. 33, sector 1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J40/9256/2009, C.U.I. RO25946293, avand notificarea inregistrata la ANSPDCP sub nr. 12320, numita in cele ce urmeaza “Agentia”, in calitate de reprezentant al Organizatorului.

SECTIUNEA 2. ARIA SI OBIECTUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI

2.1. Campania promotionala este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.
2.2. Prin intermediul Campaniei promotionale, la achizitia de catre orice persoana fizica a unui produs participant (definit in SECTIUNEA 5), Organizatorul ofera cu titlu gratuit un pachet de accesorii premium denumita in continuare “Cadou”.

SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI

3.1. Campania se va desfasura in perioada 01 octombrie 2014, ora 00:00:00 – 31 decembrie 2014, ora 23:59:59 inclusiv (denumita in continuare “Perioada Campaniei”).
3.2. Campania se va derula conform prevederilor prezentului Regulament Oficial (denumit in continuare “Regulamentul”), acesta fiind obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial pe parcursul Campaniei, prin intocmirea de Acte Aditionale la prezentul Regulament, urmand ca modificarile sa intre in vigoare de la data autentificarii respectivelor Acte Aditionale.
3.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica perioada si elemente Campaniei pe parcursul derularii acesteia, respectand conditiile de la art.1.3.

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

4.1. La aceasta Campanie promotionala poate participa orice persoana fizica, cu varsta de minim 18 ani impliniti pana la data achizitionarii produsului participant, cu domiciliul sau resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor Organizatorului, ai Agentiei si ai celorlalte entitati juridice implicate in organizarea si derularea Campaniei promotionale, precum si a membrilor familiilor acestora (copii, parinti, sot/sotie, rude de gradul I).
4.2. La aceasta Campanie Promotionala poate participa orice persoana fizica (conform articolului 4.1.), care se inscrie in Campanie respectand in totalitate prevederile prezentului Regulament Oficial pe baza facturii fiscale de achizitie a unui minim produs participant., indiferent de forma juridica a persoanei care face achizitia (persoana fizica, persoana juridica, persoana fizica autorizata, intreprinderile individuale, etc). Pentru facturile emise pe persoana fizica inscrierea in Campanie este obligatoriu sa fie facuta pe persoana fizica inscrisa in rubrica Cumparator sau Beneficiar din factura fiscala.
4.3. Organizatorul, Agentia si celelalte entitati juridice implicate in organizarea si derularea prezentei Campanii nu isi asuma responsabilitatea si nu pot fi atrase in litigii ce pot aparea intre partenerii, asociatii, actionarii, colaboratorii si/sau angajatii etc. unei societati comerciale/entitati juridice in legatura cu inscrierea in campanie a unei persoane fizice care isi asuma dreptul de posesie asupra cadoului primit in urma inscrierii in Campanie, cu o factura fiscala emisa pentru respectiva entitate juridica.
4.4. Toate litigiile aparute, in timpul sau oricand dupa terminarea Campaniei, intre membrii unei entitati juridice referitoare la dreptul persoanelor fizice de a se inscrie in Campanie cu facturile fiscale emise pentru respectiva entitate juridica si pe baza carora se primeste un cadou se vor solutiona fara implicarea Organizatorului. Persoana fizica care a efectuat inscrierea in Campanie este pe deplin responsabila legal, moral si fiscal pentru toate drepturile si obligatiile ce decurg din efectuarea inscrierii ce presupune si inregistrarea facturii fiscale emisa pe numele unei persoane juridice.
4.5. La cererea expresa si neechivoca in scris a unui administrator a unei entitati juridice, de a radia din baza de date a Campaniei o inscriere a unei persoane fizice care foloseste o factura fiscala pe entitatea juridica pe care acesta o reprezinta, Organizatorul va duce la indeplinire solicitarea acestuia, persoana fizica inscrisa urmand a-si pierde dreptul de inscriere si, ca urmare, nu va fi indreptatita sa primeasca un cadou din partea Organizatorului. Organizatorul va duce la indeplinire solicitarea de tipul celei mentionate anterior daca si numai daca aceasta este primita de catre Organizator in termen de maxim 10 zile de la data inregistrarii inscrierii respective in Campanie.

SECTIUNEA 5. PRODUSE PARTICIPANTE

5.1. Produsele participante in Campanie sunt telefoanele LG G3 (D855), cu memorie interna de 16 GB si 32 GB, , produse importate de catre LG Electronics Romania S.R.L..
5.2. Produsele participante prezinta pe una dintre lateralele cutiei in care sunt ambalate o eticheta cu urmatoarele mentiuni: Continut pachet, Producator si Importator impreuna cu insemnul RO, importatorul fiind LG Electronics Romania S.R.L..
5.3. Foarte important! Campania promotionala este valabila numai pentru achizitia de telefoane LG G3 (D855), care au pe ambalajul produsului participant eticheta cu insemnele specificate in art 5.1. si art 5.2. si sunt importate de catre LG Eletronics Romania S.R.L.. Produse similare cu Produsele Participante care au pe ambalaj etichete reproduse sau copiate neautorizat nu vor putea fi considerate Produse Participante si eventualele inscrieri ale acestora in prezenta Campanie promotionala nu vor fi validate.
5.4. Spre exemplificare mai jos este afisat modelul de eticheta ce se afla pe ambalajul produsului participant:

SECTIUNEA 6. MECANISMUL CAMPANIEI

6.1. Pentru a putea participa la Campania promotionala, Participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

a) sa achizitioneze cel putin un produs participant, in perioada Campaniei promotionale, respectiv 01 octombrie 2014 – 31 decembrie 2014 (inclusiv) din magazinele fizice sau online, respectand conditiile de la SECTIUNEA 5;
b) sa acceseze site-ul dedicat Campaniei promotionale „www.lgpromo.ro” in perioada 01 octombrie 2014 – 15 ianuarie 2015 (inclusiv);
c) sa completeze corect formularul de inscriere in Campanie, ce contine urmatoarele campuri obligatorii:

– Nume si Prenume;
– Adresa de e-mail valida la care poate fi contactat Participantul pe toata perioada desfasurarii Campaniei;
– Numarul de telefon la care poate fi contactat Participantul pe toata perioada Campaniei promotionale si ulterior pe intreaga durata a validarii inscrierilor in Campanie si a punerii in posesie a cadoului;
– Adresa completa de livrarea prin curier a cadoului;
– Numele magazinului/societatii comerciale asa cum este mentionat pe factura fiscala emisa la achizitia produsului participant;
– Codul IMEI al Produsului participant achizitionat; Se defineste codul IMEI ca fiind seria unica atribuita de catre producator la fabricarea produsului participant, aflata inscrisa pe ambajalul produsului si in interiorul telefonului mobil;
– Data achizitiei, asa cum este mentionata in factura fiscala emisa la cumpararea produsului participant;
– Acordul Participantului pentru termenii si conditiile Regulamentului, ce presupun inregistrarea si prelucrarea datelor personale in vederea primirii cadoului;
– Acordul Participantului pentru comunicari comerciale ulterioare de la Organizator (optional);
– Confirmarea (prin bifa pe site-ul campaniei) implinirii varstei de 18 ani inainte de data la care s-a achizitionat produsul participant;

d) sa incarce (upload-eze) pe site-ul dedicat Campaniei promotionale o fotografie sau o copie scanata lizibila a facturii fiscale, imaginea trebuie sa fie in format jpg sau png, iar marimea fisierul sa nu depaseasca 1 MB, prin care se dovedeste achizitionarea produsului participant conform termenilor din prezentul Regulament Oficial;
e) sa incarce (upload-eze) pe site-ul dedicat Campaniei promotionale o fotografie sau copie scanata lizibila a etichetei ce contine codul IMEI al produslui participant, imaginea trebuie sa fie in format jpg sau png, iar marimea fisierul sa nu depaseasca 1 MB. Eticheta ce contine codul IMEI se afla lipita pe exteriorul ambalajului original al Produsului participant.

6.2. Necompletarea oricaruia dintre campurile obligatorii sau completarea lor cu informatii/date inexistente sau incorecte duce la imposibilitatea validarii formularului de inscriere, precum si la invalidarea cadoului. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru inscrierea unor date incorecte sau unor date care apartin altor persoane.
6.3. Participantii au obligatia, sub sanctiunea anularii cadoului, de a pastra produsul participant achizitionat in perioada Campaniei si factura fiscala care dovedeste achizitionarea acestuia, pana la validarea finala si intrarea in posesie a cadoului oferit de catre Organizator.
6.4. Daca un participant, returneaza, din orice motiv, Produsul Participant in Campanie, pentru a carui achizitie a primit un Cadou conform Regulamentului, acesta este obligat sa returneze si cadoul.

Reguli generale de participare in Campanie:

6.5. Un Participant poate inscrie in Campanie o singura data o serie unica IMEI a unui Produs participant achizitionat. In cazul in care un Participant achizitioneaza mai multe produse participante in perioada Campaniei, le poate inregistra pe toate cu datele sale personale si cu factura/facturile fiscale de achizitie corespunzatoare, precum si codurile IMEI aferente fiecarui produs participant si va primi cate un cadou pentru fiecare inregistrare valida efectuata. Pentru achizitia unui Produs participant in Campanie se va acorda 1 (un) singur cadou.
6.6. Pentru fiecare produs participant achizitionat in perioada campaniei promotionale, participantul trebuie sa efectueze cate o inscriere separata pe site-ul campaniei, respectand toate conditiile de inscriere mentionate in SECTIUNEA 6 pentru fiecare inscriere.
6.7. Pentru fiecare accesare a website-ului Campaniei, participantul va suporta costul accesului la internet, tarif stabilit de furnizorul propriu de internet.

SECTIUNEA 7. DESCRIEREA CADOURILOR OFERITE IN CADRUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

7.1. In cadrul acestei Campanii promotionale se vor acorda automat, fara tragere la sorti, un numar estimat, dar nu limitat la 1.200 de Pachete de accesorii premium (denumite in continuare “Cadouri”) pentru orice telefon mobil LG G3 achizitionat in conformitate cu SECTIUNEA 5 din prezentul Regulament ce a fost inscris in Campanie conform conditiilor de la SECTIUNEA 6. Fiecare pachet de accesorii premium contine urmatoarele: 1 bucata Casti Bluetooth Stereo LG Tone Infinim (HBS-900) in valoare unitara de 490 lei, 1 bucata Smart USB LG 16GB (MU1) in valoare unitara de 70 lei si 1 bucata Incarcator de masina LG (CLA-400) in valoare unitara de 39 lei.
7.2. Valoarea fiecarui cadou in parte este de 599 Lei (TVA inclus), iar valoarea totala estimata a cadourilor este de 718.800 Lei (TVA inclus).

SECTIUNEA 8. PROCEDURA DE PREVALIDARE

8.1. Fiecare inscriere in Campanie va fi considerata corecta daca indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

a. codul IMEI inscris sa fie cel mentionat pe ambalajul original al Produslui participant si sa corespunda (la o eventuala verificare din partea Organizatorului) cu codul IMEI din interiorul telefonului mobil;
b. factura fiscala de achizitie a Produsului participant sa fie emisa in perioada de desfasurare a Campaniei;
c. inscrierea sa fie efectuata in perioada mentionata la art 6.1 lit. b si in conformitate cu prezentul Regulament Oficial al Campaniei;
d. Clauzele punctelor c), d) si e) de la SECTIUNEA 6, art 6.1 de mai sus sa fie respectate integral;

8.2. In situatia in care documentele incarcate (upload-ate) nu sunt lizibile sau nu corespund cerintelor, respectiv lipsa copie factura si/sau foto sau fisier scanat cod IMEI, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula inscrierea.
8.3. In situatia in care exista doua sau mai multe inscrieri cu acelasi cod IMEI, Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua mai multe verificari, printre care (dar nelimitandu-se la): solicitarea ambalajului original ce contine codul IMEI inscris de la toti participantii care au inscris respectivul cod IMEI, verificarea simultana a existentei fizice a telefonului mobil ce are inscriptionat respectivul cod IMEI la toti participantii care au inscris acel cod, etc.
8.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare inscrieri incomplete si de a nu valida inscrierile ce nu respecta 100% conditiile regulamentului, indiferent de motivul invocat de catre participant, de exemplu, dar a se limita la: furt, pierdere, distrugere, etc., fie ca este vorba despre Produsul participant, ambalajul Produsului participant sau factura fiscala in original ce demonstreaza achizitionarea Produsului participant in Campanie.
8.5. Organizatorul isi rezerva dreptul de a investiga si a interpreta inscrierile in Campanie; orice neregula ce poate fi clasificata ca incercare de fraudare a Campaniei se soldeaza cu blocarea si eliminarea definitiva a participantului in cauza, Organizatorul nefiind obligat sa anunte aceasta decizie.
8.6. Inscrierile in cadrul Campaniei sunt verificate intr-un termen de 5 zile lucratoare de la data efectuarii acestora. Fiecare participant a carei inscriere a fost verificata va fi notificat prin e-mail, in intervalul specificat anterior, pentru a fi informat daca inscrierea sa a fost invalidata pentru nerespectarea conditiilor din prezentul Regulament sau prevalidata si urmeaza sa intre in etapa finala de validare si livrare cadou.
8.7. Participantii prevalidati vor fi informati prin email cu privire la modalitatea de validare finala si predare cadou, emailul continand toate informatiile si cerintele ce trebuiesc indeplinite la livrarea cadoului.
8.8. Corespondenta email de la Organizator/Agentie catre participantii prevalidati se va realiza la adresele de email mentionate de catre participanti in formularul de inscriere in Campanie.
8.9. In cazuri exceptionale, Organizatorul, in mod direct sau prin intermediul Agentiei, isi rezerva dreptul de a contacta participantii si prin intermediul telefonului la numarul de telefon mentionat de catre acestia in formularul de inscriere in Campanie.

SECTIUNEA 9. PROCEDURA DE VALIDARE SI LIVRARE CADOURI

9.1. Expedierea cadourilor catre participantii prevalidati se va face dupa trecerea unui termen de 35 de zile de la data achizitiei inscrisa in factura fiscala, insa nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare de la implinirea termenului de 35 de zile de la data achizitiei.
9.2. Validarea finala se realizeaza la predarea cadoului, prin intermediul agentului curier la adresa postala mentionata de catre participant in formularul online de inscriere in campanie. Organizatorul nu-si asuma raspundere pentru situatiile in care Participanetii au comunicat o adresa gresita sau nu se mai afla la adresa comunica, iar din aceste motive nu pot intra in posesia Cadoului.
9.3. Validarea finala si predarea cadoului se poate face doar daca participantul respecta intru totul urmatorele conditii cumulative:

a) prezinta agentului curier care va face livrarea cadoului, ambalajul original al produsului participant sau Produsul participant, pe care se poate citi lizibil codul IMEI inscris in Campanie;
b) prezinta agentului curier care va face livrarea cadoului, factura fiscala in original a carei copie a fost incarcata(upload-ata) in formularul online de inscriere;
c) prezinta agentului curier spre verificare, cartea de identitate in original;

9.4. Dupa verificarea conditiilor de la punctul 9.3. de mai sus si constatarea de catre agentul curier a indeplinirii lor, agentul curier va preda participantului cadoul primit din partea Organizatorului.
9.5. Predarea cadoului va fi insotita de semnarea obligatorie a unui Proces Verbal de predare-primire. Procesul Verbal va contine, printre altele, datele de identificare ale participantului, denumirea, componenta si valoarea cadoului, elemente vizuale de identificare ale codului IMEI de pe ambalaj sau produs si a facturii fiscale ce au fost mentionate si incarcate in formularul online de inscriere.
9.6. Participantii nu pot cere modificarea modelului, cantitatii, componenta, conditiilor si modului de acordare a cadourilor, iar acestea nu vor fi inlocuite cu alte beneficii si nici nu se va acorda contravaloarea lor in bani.
9.7. Cadourile constand intr-un Pachet de accesorii premium vor fi insotite de Certificatele de garantie conform legislatiei in vigoare. Orice probleme ulterioare aparute cu privire la cadou, vor fi rezolvate exclusiv de catre Participant, prin intermediul retelelor de service autorizate de catre LG Electronics Romania S.R.L., conform Certificatului de garantie.
9.8. Daca in timpul Campaniei nu se inscrie niciun Participant ori se inscriu mai putini Participanti decat numarul cadourilor, atunci cadourile ramase neatribuite vor ramane la dispozitia Organizatorului.
9.9. Daca sunt identificate cazuri de fraudare a inscrierilor, Organizatorul are dreptul de a nu livra cadourile astfel obtinute sau de a solicita restituirea cadourilor astfel primite si de a urmari din punct de vedere juridic (prin intermediul organinelor de cercetare si/sau instante judecatoresti) respectivele persoane pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.
9.10. Cadourile acordate in cadrul prezentei Campanii vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.
9.11. Livrarea tuturor cadourilor se va face prin intermediul unor agenti curieri, folosind servicii de curierat rapid contractate de catre Agentie.

SECTIUNEA 10. RESPONSABILITATE/LIMITAREA RASPUNDERII

10.1. Organizatorul si societatile comerciale implicate in organizarea si derularea Campaniei promotionale nu isi asuma raspunderea pentru imposibilitatea participarii datorita unor cauze care nu depind direct de ei, cum ar fi defectiuni tehnice ale operatorilor de internet, etc. Prin inscrierea in Campania promotionala, Participantii sunt de acord sa respecte Regulamentul Oficial, precum si toate deciziile luate de catre Organizator si colaboratorii sai in toate aspectele legate de implementarea acesteia.
10.2. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru validitatea datelor personale furnizate de catre Participanti si nici pentru situatiile ce pot decurge din comunicarea incorecta sau inexacta a datelor de catre Participanti, de exemplu dar fara a se limita la: imposibilitatea contactarii de catre agentul firmei de curierat si implicit la imposibilitatea intrarii in in posesie a cadoului.
10.3. Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari ce apar ulterior termenelor stabilite in prezentul Regulament Oficial sau ulterior incheierii Campaniei promotionale.
10.4. Organizatorul Campaniei promotionale si societatile comerciale implicate in organizarea acesteia nu isi asuma raspunderea pentru:

– situatiile in care un Participant nu poate accesa website-ul www.lgpromo.ro din motive care nu tin de functionalitatea paginii, de genul: conexiune Internet, probleme cu reteaua electrica, erori cauzate de intreruperea neasteptata a serviciului de hosting al website-ului etc. sau alte motive independente de Organizator;
– situatii in care datele completate in formularul de inscriere in Campania promotionala contin erori, sunt incomplete si /sau apartin altei persoane.
10.5. In situatia in care exista participanti care intampina probleme de inregistrare in Campanie prin intermediul website-ului www.lgpromo.ro, acestia pot apela numarul de infoline al Campaniei/ la serviciul Relatii cu Clientii LG de luni pana vineri, de la ora 09:00 la ora 18:00 (cu exceptia sarbatorilor legale), la numarul de telefon 0312 283 542 cu tarif standard, din reteaua GTS Telecom, iar operatorii ii pot asista in inscrierea in Campanie.

SECTIUNEA 11. TAXE SI IMPOZITE

11.1. Organizatorul nu este raspunzator pentru plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii fiscale ale participantilor. Cadoul oferit are valoare comerciala de 599 lei si prin urmare nu se supune impozitarii cu retinere la sursa aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale

SECTIUNEA 12. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

12.1. Participantii la Campanie, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi:

– dreptul la informare (art.12), potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a obtine informatii cu privire la identitatea operatorului, a scopului in care se face prelucrarea datelor, precum si orice alte informatii suplimentare impuse de lege;
– dreptul de acces la date (art.13), potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre Organizator;
– dreptul de interventie asupra datelor (art.14),potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit:
a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conform legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
b) transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
c) realizarea notificarii catre terte persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate, daca o asemenea notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
– dreptul de opozitie (art. 15), potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare;
– dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17), potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a cere si de a obtine:
a) retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum si competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul sau alte asemenea aspecte
b) reevaluarea oricarei alte decizii luate in privinta sa, care o afecteaza in mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute de lege

– dreptul de a se adresa justitiei (art.18), potrivit caruia persoana vizata se poate adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de Legea 677/2001, fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plangere autoritatii de supraveghere.

12.2. La cererea oricarui participant, Organizatorul va asigura exercitarea oricaruia dintre drepturile prevazute mai sus. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii la campanie vor trimite Organizatorului pe adresa Soseaua Bucuresti – Ploiesti, Nr. 19-21, Baneasa Business Center, Etaj 5, Sector 1, Cod Postal 013682, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.
12.3. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia societatilor imputernicite si a cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.
12.4. Organizatorul le poate solicita Participantilor ce au beneficiat de cadou din partea Organizatorlui prezentei Campanii, acordul pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio si video fotocopia si vocea acestora, in inregistrari fotografice, video, audio sau de alta natura, realizate in scopuri publicitare in legatura cu Campania. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime acest acord, acest lucru ramanand la libera lor alegere. In cazul in care participantii vor dori sa isi exprime acordul in acest sens, acest lucru va fi consemnat printr-o declaratie scrisa semnata de acestia

SECTIUNEA 13. INCETAREA CAMPANIEI INAINTE DE TERMEN

13.1. Prezenta Campanie promotionala poate inceta inaintea termenului mentionat in Sectiunea 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Campanie promotionala sau printr-o decizie a Organizatorului, dar numai dupa intocmirea unui Act aditional la prezentul Regulament, document ce va fi facut public pe website-ul campaniei promotionale www.lgpromo.ro.

SECTIUNEA 14. LITIGII

14.1. In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si Participantii la Campania promotionala, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu se vor adresa pentru solutionare instantelor competente romane in jurisdictia carora se afla Organizatorul. Orice reclamatii sau sesizari referitoare la Campania promotionala se primesc in scris, la adresa Soseaua Bucuresti – Ploiesti, Nr. 19-21, Baneasa Business Center, Etaj 5, Sector 1, Cod Postal 013682, de catre Organizator pana la data de 15 ianuarie 2015 (inclusiv).

SECTIUNEA 15. FORTA MAJORA

15.1. Pentru scopul acestui Regulament Oficial, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin prezentul Regulament Oficial.
15.2. Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului Oficial si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata. Daca va invoca forta majora, Organizatorul este obligat sa comunice participantilor la Campanie existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.
15.3. In intelesul prezentului Regulament Oficial constituie cazuri de forta majora urmatoarele evenimente:
– pierderea bazelor de date care contin inscrierile in Campania promotionala;
– avarierea sistemului informatic de stocare a datelor si alocare a cadourilor;
– tentative de frauda a mecanismului Campaniei prin mijloace electronice sau alte mijloace;
– orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii in vigoare a Regulamentului Oficial si care poate interzice sau modifica termenii acestuia.

15.4. Enumerarea din articolul de mai sus nu este limitativa, fiind utilizata numai in scop exemplificativ.

SECTIUNEA 16. REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

16.1. Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.
16.2. Regulamentul Oficial al Campaniei va fi disponibil gratuit pe website-ul Campaniei www.lgpromo.ro sau poate fi obtinut prin trimiterea unei solicitari scrise prin posta, in atentia Organizatorului, la sediul social al acestuia mentionat la punctul 1.1. din acest Regulament Oficial.
16.3. Prezentul Regulament Oficial a fost redactat de catre Syscom Digital SRL, cu respectarea prevederilor legale si a fost semnat si autentificat in prezenta unui Notar Public intr-un exemplar original si mai multe copii duplicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.