galaxy_5_12515000

O publicaţie coreeană a publicat specificaţiile viitorului Galaxy S5, produs de Samsung, liderul pieţei mondiale de telefoane inteligente. Viitorul device vine cu o carcasă metalică semn că Samsung a învăţat din succesul HTC-ului One şi cu un procesor octa-core pe 64 de biţi.

Nu se ştie ce diagonală va avea ecranul, dar cu siguranţă rezoluţia acestuia va depăşi cu mult full HD-ul, dacă recentul Note 3 poate filma în 4K după cum îi ştim pe coreeni mereu surprinzători şi display-ul viitorului S5 s-ar putea alinia la acestă rezoluţie.

Camera va fi una de 16 megapixeli şi cu siguranţă va avea capacitatea de a capta imagini la rezoluţie 4K plus multe alte funcţionalităţi pe care Samsung le adaugă de la an la an. Coreenii vor renunţa şi ei la clasicul cod PIN, iar noul Samsung Galaxy S5 va avea cititor de amprentă, standard pe care l-a introdus Apple pe noile terminale iPhone 5S.

Terminalul ar putea fi prezentat pe piaţă în luna ianuarie a anului viitor în cadrul CES 2014 din Las Vegas, iar pe piaţa europeană ar urma să sosească la Mobile World Barcelona 2014.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.