chinezii-au-scos-pe-piata-o-clona-a-samsung-galaxy-s5-249848

După doar câteva zile de la prezentarea oficială a Samsung Galaxy S5, chinezii de la Shenzhen Goophone Technology au prezentat lumii clona noului gadget performant. Aceasta nu se poate lăuda cu functionalitati avansate si umplutura hardware la fel cu cele al Galaxy S5, dar arata “aproape la fel” ca un Samsung Galaxy S5, fiind mult mai mai ieftin – doar 299.99 dolari.

In vânzare, Goophone S5 apare cu aceleasi culori ca si Galaxy S5 – negru, alb, auriu și albastru. În ceea ce privește caracteristicile Goophone S5, acestea includ un ecran de 5 inch, cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli și procesor cu opt nuclee MediaTek MT6592 de 2 GHz și grafica Mali – 450MP4, împreună cu 2GB de memorie RAM.

Aparatul are 32 GB de memorie interna, care poate fi completata cu microSD card. Pe partea din față și din spate a telefonului se gasesc camere de 5 si 13 Mp. În plus, are suport pentru Bluetooth, Wi – Fi, GPS și 3G, plus două SIM-carduri și oferă o baterie cu capacitate de 2800 mAh. Aparatul ruleaza sistemul deja depasit – Android 4.2 Jelly Bean.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.