neo-n003-renderAtunci cand vine vorba despre telefoane ieftine, chinezii ne iau tot timpul prin surprindere. O firma necunoscuta pana acum, Neo, a anuntat ca va lansa un smartphone cu specificatii de top la un pret incredibil de mic Neo N003, caci asa se cheama telefonul, vine cu ecran HD, procesor quad core si va costa putin peste 100 de euro.

Procesorul este de generatie ceva mai veche – un MediaTek ARM Cortex-A7 de 125 GHz, dar macar are patru nuclee. Ecranul are o dimesniune de 5 inci si o rezolutie Full HD. Nici camera foto nu e de neglijat, urmand ca senzorul sa beneficieze de o rezolutie de 13 MP. Spatiul de stocare de 8 GB va fi suplimentat de un card microSD. In plus bateria de 3000 mAh ar trebui sa asigure, teoretic, o autonomie bunicica.

Incredibil la acest smartphone este pretul. Producatorii au anuntat deja un pret de 120 de euro, ce pare aproape ireal de mic. Din pacate insa acest telefon se va vinde pentru inceput doar in China. Este greu de crezut ca va intra si pe piata din Europa. Sau daca va intra probabil ca pretul va fi cel putin dublu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.