404 Not Found


nginx
Chinezii adună comenzi pentru iPhone 6. Au deja 33.000 de clienţi – TechMagazin

IPHONE-6-BUN-540x304

China Mobile, cel mai mare operator de telefonie mobilă si date din lume, a inceput sa primeasca comenzi pentru noua generatie iPhone 6, smartphone care urmeaza sa fie prezentat de Apple pe 9 septembrie. Potrivit ubergizmo, chinezii asteapta comenzi pentru ambele modele de 4,7 respectiv 5,5 inchi. Aceasta poate fi privita drept prima confirmare oficiala ca Apple va lansa smartphone-ul in cele doua variante de ecran.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

Interesant este ca, de cand a inceput sa primeasca precomenzile, China Mobile a inregistrat deja 33.000 de solicitari. Potrivit surselor, smartphone-ul ar urma sa coste 810 dolari. Apple se asteapta la un succes urias cu noul smartphone iPhone 6, motiv pentru care a comandat furnizorilor intre 70 si 80 de milioane de unitati.

Potrivit unei analize trimise investitorilor, analistii de la RBC estimeaza ca Apple va vinde, in prima saptamana, peste 10 milioane de terminale iPhone 6. Ambele modele iPhone 6 vor avea un profil metalic si vor fi mai subtiri cu 9% fata de iPhone 5s, insa mai grele cu 10%.

Potrivit TechCrunch, noul iPhone 6 va veni si cu o camera mai buna (cel mai probabil nou senzor foto/video de 13 MP Sony Exmor) si va include, in sfarsit, si NFC – tehnologie care va permite utilizatorului sa foloseasca telefonul pentru tot felul de activitati, de la deschiderea usilor cu cip electronic la platile la cumparaturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.