404 Not Found


nginx
Cele mai bune telefoane dual SIM

samsung_chat_322

Telefonul mobil a încetat de mult timp să mai fie un simplu moft, iar în prezent reprezintă o necesitate şi o modalitate de a fi permanent la curent cu orice se întâmplă în jurul nostru, fie că vorbim de activităţile prietenilor sau ultimele informaţii descoperite pe internetul mobil.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

De asemenea, mulţi dintre noi utilizează în prezent două telefoane mobile, fie pentru că vrei să fii conectat în două reţele de telefonie, fie pentru că ai un mobil personal şi unul de muncă.

Dacă acesta este şi cazul tău, poţi să iei în calcul achiziţionarea unui telefon dual SIM, care îţi permite să utilizezi un singur mobil pentru ambele cartele SIM. Un alt argument puternic este că în ultima perioadă producătorii renumiţi de telefoane au început să lanseze tot mai multe telefoane dual SIM pe o piaţă inundată până de curând numai de produse no-name de o calitate îndoielnică.

În rândurile următoare, Giz îţi prezintă câteva dintre cele mai bune telefoane dual SIM disponibile în prezent pe piaţa din România:

Gigabyte GSmart G1317D – smartphone redutabil cu Android

Gigabyte GSmart G1317D, unul dintre telefoanele dual SIM de top

Unul dintre cele mai puternice telefoane dual SIM vine, în mod ironic, de la un producător de componente PC. Gigabyte GSmart G1310 este un smartphone cu display touchscreen de 3.2” şi rezoluţie 240×400 pixeli, motorizat de un procesor ARM 11 tactat la 528 MHz şi ajutat de o grafică Adreno 200.

Tehnologiile 3G, Wi-Fi, GPRS, EDGE, bluetooth şi portul microUSB fac parte din arsenalul conectivităţii, la care se adaugă receptorul GPS, cei 256 MB memorie internă expandabilă prin carduri microSD şi camera foto de 3.15 MP. Nu în ultimul rând, telefonul rulează pe sistemul de operare Google Android 2.2 Froyo.

Cu siguranţă, aceasta este una dintre cele mai bune soluţii dacă vrei un smartphone dual SIM. Îl găseşti la eMag pentru 760 lei.

LG GX500 – pentru cei dornici de un touchscreen

LG GX500, bun daca vrei touschscreen, dar nu tii neaparat la un OS

LG a început să ofere de asemenea telefoane dual SIM cu caracteristici interesante, iar GX500 este unul dintre acestea. Display-ul de 3.0” este de tip touschscreen şi oferă o rezoluţie de 240×400 pixeli, iar conectarea la internet se realizează prin Wi-Fi, GPRS sau EDGE. Lipseşte tehnologia 3G, iar camera foto are 3.15 MP.

Totuşi, dacă îţi face cu ochiul, poate fi al tău pentru 670 lei dacă îl achiziţionezi de la eMag.

Samsung C6712 Star II Duos – pentru cei cu pretenţii medii

Samsung C6712 nu e nici prea prea, nici foarte foarte

Telefonul permite menţinerea simultană în stand-by a ambelor cartele SIM şi beneficiază de un display TFT touchscreen capacitiv de 3.2” cu rezoluţie 240×400 pixeli. Conexiunea 3G lipseşti din lista dotărilor, care cuprinde însă Wi-Fi, GPRS, EDGE, bluetooth 3.0 sau port microUSB. Memoria internă de 30 MB poate fi extinsă prin carduri microSD, iar camera foto are o capacitate de 3.15 MP, oferind şi înregistrare video în format QVGA.

La capitolul software vei regăsi interfaţa proprietara TouchWiz 3.0 şi aplicaţii pentru integrarea retelor de socializare Twitter şi Facebook, precum şi pentru documente de tip office.

Telefonul este disponibil la eMag pentru 630 lei.

Samsung Chat 322 – pentru pasionaţii de mesaje

Pasionatii de SMS-uri vor fi incantati de acest model

Dacă nu eşti fanul telefoanelor touchscreen, dar scrii multe mesaje, Samsung Chat 322 ar putea fi alegerea ideală pentru tine, pentru că dispune de o tastatură QWERTY şi trackpad optic. Din păcate, display-ul de 2.2” afişează o rezoluţie de numai 220×176 pixeli, iar conectarea la internet se poate face numai prin GPRS şi EDGE. Camera foto este limitată la numai 1.3 MP, iar memoria internă, de numai 54 MB, poate fi extinsă cu carduri microSD.

eMag îţi oferă acest telefon pentru 380 lei.

Samsung C5212 – ‘feature phone’ fără pretenţii

Samsung C5212 vine in intampinarea utilizatorilor basic

Dacă vrei un telefon dual SIM cât mai simplu şi fără dotări tehnice impresionante, poţi arunca o privire asupra lui Samsung C5212. Acesta are un display clasic de 2.2” cu rezoluţie 176×220 pixeli şi îţi oferă conexiuni GPRS şi EDGE, bluetooth, memorie internă de 30 MB şi cameră foto de 1.3 MP. Îl poţi cumpăra de la eMag pentru 325 lei.

În ultima perioadă, Nokia a lansat de asemenea o serie de telefoane dual SIM, cum ar fi C2-03, X1-01, C1-00, C2-00 sau C2-06. Din păcate, niciunul dintre acestea nu este încă disponibil în România.

De asemenea, piaţa a fost invadată de numeroase telefoane dual SIM no name, care în unele cazuri copiază modele celebre. De exemplu, am găsit clone dual SIM de Apple iPhone 4 sau HTC Desire pentru numai 400 lei.

Totuşi, noi îţi recomandăm să te fereşti de astfel de produse, întrucât au o calitate îndoielnică, iar noţiunea de garanţie este inexistentă. Iar în contextul în care producători cunoscuţi oferă o gamă relativ diversificată de modele dual SIM la preţuri comparabile cu cele ale telefoanelor single SIM, nu vedem niciun motiv pentru care nu ai găsi telefonul potrivit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.