404 Not Found


nginx
Cel mai mare smartphone din lume, expus la IFA Berlin. Are 6 metri inaltime – TechMagazin

cel-mai-mare-smartphone-din-lume-expus-la-ifa-berlin-are-6-metri-inaltime_3_size1

Pentru ca tot sunt la moda telefoanele cu ecran mare, cei de la Intel au expus la IFA Berlin un smartphone gigantic, inalt de 6 metri, pictat artistul graffiti Hendrik Beikirch. Gadgetul a fost una dintre cele mai importante atractii de la targul de tehnologie IFA din Berlin. Cei de la Intel l-au amplasat acolo cu mesajul ca procesoarele lor le permit smartphone-urilor sa fie in top la capitolul performanta, fara sa taie din durata de viata a bateriei.

Ecranul dispozitivului le-a oferit vizitatorilor o imagine stilizata a tehnologiei integrate in device-uri, iar Hendrik Beikirch a folosit partea din spate pentru a desena portretul unei tinere care tine un smartphone in mana. A folosit 104 tuburi de spray pentru crearea portretului de 4 metri, care a fost expus in Sommergarten, in cadrul IFA, pana duminica. Realizarea portretului a durat 21 de ore.

Dupa incheierea IFA, Hendrik Beikirch si Intel vor vinde lucrarea si vor dona banii in scopuri caritabile. Artistul face parte din curentul de arta stradala avangardista din Germania si este cunoscut pentru lucrarile sale din intreaga lume. El realizeaza picturi enorme pe cladiri si panze gigantice, acestea reprezentand fetele unor persoane normale, care spun niste povesti unice si reflecta orasul in care locuiesc.

Inca din 2012 Intel a lansat procesoare de inalta performanta pentru smartphone-uri, incorporate in dispozitive ale unor companii precum Motorola, ZTE, Lenovo, Acer si Prestigio. Printre cele mai recente produse lansate in 2013 se numara platformele bazate pe procesoarele Intel Atom Z2580, Z2560, Z2520 si platforma bazata pe procesorul Intel Atom™ Z2420, cu consum redus de energie.

In cadrul IFA, Intel a prezentat cele mai noi smartphone-uri cu procesoare Intel Atom, precum ZTE Grand X2 IN, Lenovo K900 si Prestigio MultiPhone 5430, alaturi de o gama noua de dispozitive, care ofera experiente inovatoare de computing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.