lumia1520photos10_1020_verge_super_wide_39100100

Dacă în urmă cu doar două zile aflam că primul telefon Full HD al Nokia nu va mai fi lansat pe 26 septembrie, iată că acum au apărut date şi despre preţul celui mai aşteptat gadget al companiei. Potrivit unui raport publicat ieri, primul telefon FullHD cu Windows Phone va fi disponibil la AT&T, începând cu 8 noiembrie, adică la două săptămâni de la prezentarea oficială. Cele mai recente zvonuri susţin că aceasta ar putea avea loc pe 22 octombrie.

Nokia Lumia 1520 nu va fi doar cel mai mare telefon al Nokia, ci şi cel mai scump. Conform raportului, acest gadget va avea iniţial un preţ de 699 de dolari fără contract. Reamintim faptul că Nokia Lumia 1020 a avut la lansare un preţ 649 de dolari, fără contract. Există totuşi speculaţii ca AT&T va reduce la scurt timp preţul acestuia, până la 299 de dolari, scrie Phone Arena.

Smartphone-ul se pare că va avea de fapt un ecran de 6 inci, cu o rezoluţie de 1080 x 1920, în timp ce procesorul din dotare va fi un Qualcomm Snapdragon 800, iar memoria RAM de 2GB. Spaţiul de stocare este de 32 GB şi poate fi extins cu ajutorul microSD. Bateria are 3400mAh, iar telefonul va fi disponibil în patru culori: rosu, negru, galben si alb.

Până în prezent nu există informaţii despre camera foto a device-ului. În trecut au existat chiar zvonuri potrivit cărora acest terminal ar putea avea o camera de 20 de megapixeli, scrie GSMArena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.