cand-ajunge-iphone-6-la-noi-si-cine-il-aduce-pe-piata-din-romania-279416

Noile smartphone-uri iPhone 6 și iPhone 6 Plus, lansate recent de Apple, vor fi vândute și pe piața românească începând cu data de 31 octombrie 2014, potrivit operatorilor Vodafone România, Orange România și Telekom România Mobile Communication.

Vezi aici oferta iPhone 6 de pe eMAG.ro!

În cazul celor de la Orange România, pentru cele două terminale mobile, clienții companiei pot înregistra pre-comenzi din data de 24 octombrie direct pe site-ul din România al operatorului telecom.

De asemenea, Vodafone România a anunțat că pre-comenzile pot fi realizate de către proprii clienți începând tot din 24 octombrie, de pe propria pagină de Internet. Telekom Romania Mobile Communication va procesa primele comenzi din partea clienților cu o săptămână înaintea lansării oficiale de pe plan local, programată pentru 31 octombrie 2014.

Vezi aici oferta iPhone 6 de pe Okazii.ro

Gigantul american Apple Inc a prezentat noile smartphone-uri iPhone 6 și iPhone 6 Plus pe data de 9 septembrie. Terminalele sunt disponibile în două versiuni, respectiv cu ecrane de 4,7 inci și 5,5 inci. Producătorii americani au anunțat, luni, că modele iPhone 6 și iPhone 6 Plus vor fi disponibile în peste 115 țări până la sfârșitul anului, potrivit Reuters.

Noile iPhone-uri vor sosi până la sfârșitul acestei luni în alte 36 de state și teritorii din Europa, Asia, Orientul Mijlociu, America Latină și Africa, potrivit datelor Apple. Pe cea mai mare piață a telefoanelor mobile inteligente — China — modele iPhone 6 și iPhone 6 Plus vor fi disponibile din 17 octombrie. Alte țări unde vor fi lansate noile iPhone-uri includ Israel, Cehia, Groenlanda, Polonia, Africa de Sud, Bahrain și Kuweit.

Vezi aici oferta iPhone 6 de pe F64.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.