404 Not Found


nginx
Apple pregateste iPhone 5S si iPad 5 pentru luna iunie – TechMagazin

iphone 5SPe data de 29 iunie se vor implini sase ani de iPhone, asa ca, potrivit presei internationale, cei de la Apple vor sa lanseze la acea data noul iPhone 5S. Alaturi de noul smartphone isi va face aparitia, cel mai probabil, si tableta din cea de-a cincea generatie.

Potrivit publicatiei Gizmorati, compania din Cupertino a terminat deja in mare parte proiectul lui 5S, acesta urmand sa intre, in viitorul apropiat, in faza de productie.

Din cate se pare, noul iPhone nu se va mai baza pe ideile lui Steve Jobs, compania urmand sa mearga de acum pe propriul drum. Din ce se zvoneste, iPhone 5S va veni un un ecran Super HD, cu o rezolutie uluitoare, si o camera foto de 13 MP. De asemenea noul smartphone Apple va putea beneficia de un cititor de amprente si de incarcare wireless.

Despre iPad 5 nu se stiu inca foarte multe lucruri, cei de la Apple fiind foarte secretosi cu noua lor tableta. Indiferent de data cand vor fi lansate noile produse, Apple are de tras mult pentru a recupera handicapul pana la device-urile Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.