iphone-5c_size1

Dupa luni intregi de speculatii, Apple a lansat cel mai ieftin iPhone. Nu numai pretul este o premiera, ci si faptul ca este disponibil in cinci variante de culori, relateaza The Guardian. Cine nu isi permitea pana acum un iPhone poate sa rasufle usurat. Pretul unui astfel de telefon este de 99 de dolari pentru versiunea cu o memorie interna de 16GB si 199 de dolari in cazul modelului cu 32GB.

Ambele preturi sunt valabile in Statele Unite, numai in cazul incheierii unui contract cu o companie de telefonie mobila.

Noul iPhone 5C este un smartphone ce poate fi achizitionat cu carcasa de culoare verde, galbena, albastra, alba si roz. Materialul din care este produs telefonul, policarbonat, sau, pe intelesul tuturor, plastic, i-a dezamagit pe impatimitii de tehnologie din primele minute de la lansare.

Pe langa cel mai ieftin telefon produs de compania americana, Apple a lansat si noul sistem de operare iOS7, dar si iPhone-ul 5S. Acesta din urma are o camera foto mai performanta, iar durata bateriei a fost si ea imbunatatita. Smartphone-ul poate sta 250 de ore in stand-by si rula clipuri video timp de 10 ore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.