404 Not Found


nginx
Amazon vrea sa lanseze un smartphone high-end care sa coste doar 200 dolari – TechMagazin

Kindle_Fire_Kindle_phoneCei de la Amazon vor sa treaca de la productia de tablete la cea de telefoane inteligente. Pana aici nimic spectaculos, doar ca Amazon si-a propus, potrivit siteului GSM Arena, sa lanseze un telefon care sa concureze cu iPhone 5 si Samsung Galaxy S4. Daca nici pana acum nu ati ramas impresionati, ei bine se pare ca cei de la Amazon s-au gandit sa vanda viitorul lor gadget in schimbul sumei de 200 dolari.

200 dolari pentru un smartphone de top nu suna deloc rau, nu-i asa? Doar ca de la zvonuri pana la realitate e cale lunga, insa, chiar si asa, initiativa celor de la Amazon trebuie totusi apreciata.

Deocamdata nu se stie mare lucru despre viitorul smartphone Amazon, insa se banuieste ca acesta ar urma sa aiba un display de 4,7 inci. In rest nimeni nu cunoaste nimic. Probabil ca proiectul Kindlephone se afla abia in stadiul de discutii. Interesant este ca Amazon nu se gandeste la un telefon entry level ci mai degraba la unul de top, care sa se bata de la egal la egal cu flagshpip-ul Samsung. Ramane insa de vazut daca proiectul se va materializa si daca va costa, intr-adevar, doar 200 dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.