samsung_galaxy_s5_unboxing_1_31464900

Telefoanele inteligente ocupă un loc tot mai important în viaţa noastră. Cu ajutorul lor ne conectăm la internet, ne orientăm în locuri necunoscute datorită aplicaţiilor din ce în ce mai complexe, ne comandăm masa de prânz sau ascultăm muzica favorită în drum spre serviciu.

Magazine recomandate: F64.ro, eMAG, UTOK

Telefonul mobil ne reflectă personalitatea şi de aceea alegerea unui model potrivit este foarte importantă pentru fiecare dintre noi.

Samsung Galaxy S5 – nou de la 1990 de lei, second hand de la 1799 de lei

Este cel mai important model lansat de Samsung și unul dintre cele mai dorite telefoane pe plan internațional. Considerat printre cele mai bune de pe piață, display-ul de 5.1-inch beneficiază de tehnologia Super AMOLED. Aceasta permite afișarea unor culori vii și optimizarea consumului de energie. Informația de pe ecran poate fi citită cu ușurință atât în soare puternic, cât și în lumină artificială, datorită setării automate a luminozității. Telefonul vine și cu alte îmbunătățiri față de modelul anterior (Samsung Galaxy S4), lansat în 2013: camera mai bună, senzor de amprentă, upgrade pentru funcția S-Health și Ultra Power Saving Mode care promite o creștere a duratei de viață a bateriei.

iPhone 5S – nou de la 1949,99 de lei, second hand de la 1698,90 de lei

Lansat anul trecut în septembrie, vârful de gamă al celor de la Apple este primul telefon din lume construit pe o platformă de 64 de biti, care îi asigură o viteză mai bună în procesarea informațiilor și utilizarea în condiții optime a aplicațiilor și jocurilor. Tot în premieră a fost inclus și senzorul de amprentă care aduce un plus de siguranță datelor de pe dispozitiv. Față de modelele anterioare, folosește o nouă tehnologie pentru procesorul grafic, se integrează mai bine cu noua versiune de IOS, iar bateria are o durată de viață cu aproximativ 10% mai mare decat a modelului iPhone 5.

HTC One M8 – nou de la 1990 de lei

Este un telefon care iese în evidență prin îmbunătățirile semnificative în privința designului și calității materialelor folosite. Camera duală realizează poze mai clare, chiar și în condiții de luminozitate scăzută, iar noua versiune de procesor Snapdragon 801 urcă frecvența acestuia la valoarea de 2.3 GHz, garantând astfel că telefonul va rula perfect orice aplicație. Datorită difuzoarelor externe performante, HTC One M8 este telefonul mobil care oferă cea mai bună calitate a sunetului.

LG G3 – nou de la 2100 de lei 

Este un telefon cu sistem Android care aduce performanțe tehnice speciale. În primul rand, este remarcabil display-ul cu rezoluție QHD, pentru claritatea excepțională a elementelor afișate (detalii grafice ale jocurilor, filme, cărți). Camera video de 13 MP oferă posibilitatea de filmare 4K, cea mai recentă tehnologie în materie de rezoluție. Procesorul Quad-Core de 2.5 GH, unul dintre cele mai puternice de pe piață, îi asigură un răspuns mai bun la comenzi și posibilitatea de procesare mai rapidă a aplicațiilor, iar bateria are o durată de viață de aproximativ o zi și jumătate, la un nivel mediu de utilizare. Ca element inedit, funcția Knock Code le permite utilizatorilor să deblocheze telefonul prin lovirea ușoara a ecranului, dupa un anumit model.

Pe lângă prețurile accesibile ale produselor, Okazii.ro oferă o serie de servicii care au ca scop creșterea calității tranzacțiilor. Folosind serviciul Garantia de livrare, cumpărătorii au siguranța că primesc exact produsul comandat, iar sistemul de calificative îi ajută să selecteze vânzătorii verificați, care și-au dovedit profesionalismul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.