404 Not Found


nginx
Divizia Android are un nou sef – TechMagazin

0313-andy-rubinAndy Rubin, cel care a pus bazele platformei de operare Android, a fost inlocuit recent. Rubin ocupa pozitia de director al diviziei de platforme mobile.

In locul sau a fost numit Sundar Pichai, fostul sef al Chrome OS si Google Chrome. Prin aceasta miscare este foarte probabil ca Google sa urmareasca o unificare a acestor sisteme de operare.

Andy Rubin a ocupat functia de director la Android inca din 2005, cand compania a fost achizitionata de Google. Cu Rubin la conducere Android a inregistrat rezultate incredibile, in prezent existand nu mai putin de 750.000.000 terminale cu Android. Managerul Larry page a precizat ca Rubin nu va parasi compania de tot, ci va ocupa o alta functie. Pana acum nu se stie inca ce post va lua in primire Andy Rubin.

Despre noul sef de la Android, Sundar Pichai, se stie ca a condus pana acum Chrome OS si Google Chrome. Interesant este ca de acum inainte Pichai va conduce si Android, iar acest demers ar urma sa alimenteze zvonurile conform carora Google intentioneaza sa unifice aceste platforme de operare intr-una singura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.