Cel-mai-bun-antivirus-Windows-8-8.1-comparatie_thumb

Cel mai bun antivirus gratuit pentru Windows 8 nu este, cu siguranță, un mit și noi avem o listă cu produse bune de ales. Cel mai bun antivirus gratuit pentru Windows 8 nu va oferi tot ceea ce oferă o soluție „cu bani“, dar este de luat în calcul. La fiecare câteva luni cei de la AV-Test.org testează o colecţie stufoasă de antiviruşi pentru a stabili care este cel mai bun antivirus gratuit pentru Windows 8.

Cu toate că viruşii nu mai sunt cum erau pe vremuri şi cea mai mare parte a ameninţărilor cibernetice vin sub formă de malware, troieni sau junkware, există în continuare un antivirus gratuit pentru Windows 8 care vă scapă de probleme fără bătăi de cap.

Nu de alta, dar acum, este mai uşor ca niciodată să vă treziţi că noul vostru desktop sau sistem portabil este de zece ori mai lent decât în ziua în care l-aţi cumpărat, în parte din cauza viruşilor care apar de unde nu te aştepţi. Din acest motiv, ar fi bine să vă protejaţi, mai ales dacă cea mai mare parte a activităţilor voastre se desfăşoară online.

Panda Cloud Antivirus Free

De câteva ori pe an, o echipă de editori de la AV-Test.org investește o cantitate mare de timp pentru a testa în detaliu performanţa a ceea ce poate fi cel mai bun antivirus gratuit pentru Windows 8. Testarea se face . În acest caz particular atragem atenţia asupra testului pentru cel mai bun antivirus gratuit pentru Windows 8.

În cel mai recent test comparativ au fost exploatate la maxim 25 de produse pentru uz casnic cu setările lor implicite active. Au fost descărcate cele mai recente versiuni pentru fiecare şi a fost activată funcţia de actualizare automată. De asemenea, dacă a existat această opţiune, s-a permis consultarea bazei de date online cu definiţii în timpul scanării.

AVG AntiVirus Free

În test s-a pus accentul pe scenarii de utilizare realiste şi provocări uzuale pe care le întâmpină fiecare posesor de PC. Pentru că nu mai este de mult vorba doar de un singur tip de viruşi, fiecare antivirus a trebuit să demonstreze utilitatea tuturor straturilor de protecţie pe care le pune la dispoziţia utilizatorului.

avast free antivirus

Cel mai bun antivirus gratuit pentru Windows 8

Testul celor de la AV-Test.org nu s-a rezumat doar la soluţii gratuite, dar pentru acest articol, din clasamentul final am ales primii trei soluții de cel mai bun antivirus gratuit îl puteţi folosi pe o perioadă de timp nelimitată, în cazul în care aveţi un sistem cu Windows 8. Deşi majoritatea vin cu reclame, oferă o protecţie completă şi fără să cheltuiţi vreun ban pe licenţă.

Pentru nota finală pentru cel mai bun antivirus gratuit cu Windows 8 au fost luat în calcul trei criterii: grad de protecţie, performanţă şi utilizabilitate. Ideea de performanţă se referă la impactul pe care îl are un astfel de antivirus instalat asupra performanţei PC-ului. Pentru că nimeni nu-şi doreşte să fie protejat, dar al său sistem se miște greu, iar acesta era un criteriu care nu trebuie neglijat. De asemenea, o interfaţă prietenoasă este foarte importantă, pentru ca o persoană fără valenţe tehnice să înţeleagă foarte bine ce scop au butoanele colorate de prin meniuri. Acest aspect a fost definit ca utilizabilitate.

Luând în calcul criteriile definite mai sus, gratuit pentru Windows 8 a fost clasificat ca fiind Panda Security Cloud Antivirus Free. Acesta a obţinut un scor de 5,5 dintr-un maxim de 6 la protecţie oferită, 3 din 6 la performanţă şi 6 din 6 la utilizabilitate. Pe locul al doilea s-a poziţionat AVG Anti-Virus Free Edition cu 4 din 6 la protecţie, 5 din 6 la peformanţă şi 6 din 6 la utilizabilitate. Ultimul loc de pe podium a fost ocupat de Avast! Free Antivirus cu 3,5 la protecţie, 5 la performanţă şi maximul de 6 la utilizabilitate.

Dacă nu era evident până la această oră, antivirusul perfect la toate nu există. În schimb, vă puteţi gândi la aspectele cele mai importante pentru fiecare dintre voi. Dacă aveţi un sistem puternic, în fiecare caz, impactul asupra performanţei PC-ului va fi minim, motiv pentru care, cel mai bine ar fi bine să vă axaţi pe gradul de protecţie oferit.

Dacă vrei un laptop foarte bun, noi avem deja o listă cu cele mai bune produse. Dacă te interesează Windows 8, în prezent a ajuns la un preț foarte bun în magazinele online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.