Windows-XP-Desktop-630x472

Laboratorul independent Av-Test a testat cele mai bune produse antivirus pentru Windows XP. Sistemul de operare nu mai are suport oficial, dar mai sunt antiviruși pentru el. Care este cel mai bun?

AV-Test a luat în calcul nouă antiviruși corporate și 23 pentru consumatorii obișnuiți, potrivit zdnet.com. Majoritatea produselor au obținut scoruri bune, dar trei au obținut scorul maxim, de 18: Bitdefender Internet Security 2014, Kaspersky Lab Internet Security 2014, Panda Security Cloud Antivirus Free 3.0.

Antivirusului McAfee Internet Security 2014  a avut un scor de 17,5 și opt alte produse au obținut 16. Microsoft Security Essentials a obținut doar 9,5 puncte. A existat un produs care a fost mai prost decât cel de la Microsoft – AhnLab V3 Internet Security.

Dacă aveți Windows XP, ar trebui să luați în considerare acest clasament pentru a ști ce antivirus să instalați. Noi vă recomandăm să luați un sistem de operare mai nou – Windows 7, unul pe Linux sau chiar Windows 8/8.1. De asemenea, gândiți-vă că Panda Antivirus este gratuit și a obținut scor maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.