404 Not Found


nginx
Regulament Campanie “20% Reducere Philips” – TechMagazin

744x257-Philips-20-reducere-blog

Regulamentul campaniei “20% reducere la toata gama de
ingrijire personala, fiare de calcat si aspiratoare marca Philips”

Perioada de desfasurare: 02.05.2013 – 31.05.2013

1. ORGANIZATORUL

Organizatorul campaniei promotionale Philips “20% reducere la toata gama de ingrijire personala, fiare de calcat si aspiratoare marca Philips” este societatea comerciala Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti.

1.2 Campania se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit in continuare “Regulamentul”), acesta fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei. Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel putin 24 de ore inaintea intrarii in vigoare, conform art. 2.2 din prezentul regulament.

2. PERIOADA SI ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI PROMOTIONALE

2.1. Campania incepe in data de 02.05.2013 si se incheie la data de 31.05.2013.

2.2. Campania este valabila atat pentru achizitionarea de produse electrocasnice Philips de pe site-ul www.elanko.ro cat si din magazinele Elanko, in perioada 02.05.2013 – 31.05.2013.

3. DREPTUL DE PARTICIPARE

3.1 Participarea la campanie este deschisa tuturor persoanelor fizice, cu resedinta in Romania.

3.2 Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

4. PRODUSE PARTICIPANTE

4.1. La aceasta campanie promotionala participa toate produsele electrocasnice Philips, din gama Ingrijire Personala (aparate de ras, trimmere, seturi de ingrijire, epilatoare, placi de par, ondulatoare de par, peria rotativa, uscatoare de par, etc), fiare de calcat si aspiratoare.

5. MECANISMUL CAMPANIEI

5.1. Discountul de 20% se regaseste in pretul produselor electrocasnice Philips.

5.2 Oferta este valabila in limita stocului disponibil in magazinele participante la campania promotionala.

5.3 Discountul nu se aplica produselor care fac obiectul altor promotii.

5.4 In cazul achizitionarii de pe www.elanko.ro, reducerea de 20% acordata produselor Philips este inclusa in pretul listat.

6. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

6.1 Organizatorul nu va fi raspunzator pentru toate si oricare prejudicii, suferite in legatura cu produsele cumparate, indiferent de natura acestor prejudicii cu exceptia situatiilor expres prevazute de lege si care instituie o astfel de raspundere.

7. FORTA MAJORA

7.1. Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului ca din motive independente de vointa sa, sa isi indeplineasca obligatiile asumate prin Regulament.

7.2 Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor lui pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, iar daca invoca forta majora, sunt obligati sa comunice Participantilor la Campanie existenta acesteia in termen de 5(cinci) zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

8. LITIGII SI FRAUDE

8.1 În cazul unor litigii aparute intre Organizator si Participantii la Campania promotionala, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor judecatoresti romane Bucuresti, de la sediul Organizatorului.

8.2 Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a acestei Campanii, a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.

9. INTRERUPEREA CAMPANIEI

9.1 Campania va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie unilaterala motivata a Organizatorului cu respectarea art.1.2 din prezentul Regulament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.