404 Not Found


nginx
Reduceri la ceasuri de Black Friday 2013 – TechMagazin

black friday watchshop

Pentru orice produs comandat intre 7 Noiembrie 2013 si ziua de Black Friday din 2013, WatchShop.ro iti da inapoi diferenta de bani CASH, in cazul in care produsul pe care il cumperi intra in Campania Black Friday.

Se primeste diferenta de bani dintre pretul de pe factura de achizitie a produsului si pretul afisat in ziua de Black Friday. In concluzie, nu trebuie sa iti mai fie teama sa cumperi inainte de promotia Black Friday 2013. Practic platesti de pe acum la pret de Black Friday.

Click aici pentru a beneficia de oferta!

1. ORGANIZATORUL PROMOTIEI

Organizatorul promotiei „Primesti diferenta CASH daca produsul cumparat va intra in promotia Black Friday” este S.C. HCV International S.R.L. Nr. R.C.: J40/9133/2009, C.U.I.: RO25933293, Adresa: SOS. Mihai Bravu nr 251-253, sector 3, Bucuresti.

2. DURATA
Perioada in care se va desfasura promotia ” Primesti diferenta CASH daca produsul cumparat va intra in promotia Black Friday” este intre 07.11.2013 si ziua de Black Friday.

3. PROCEDURA

  1. Observi ca produsul achizitionat inainte de Black Friday (incepand cu 7 Noiembrie 2013 – data comenzii) a intrat in promotia Black Friday;
  2. Ne trimiti un e-mail pe adresa clienti@WatchShop.ro cu o solicitare de returnare a banilor care sa contina datele tale, numarul comenzii si modalitatea prin care doresti sa primesti banii (prin transfer bancar sau cash, cu ridicare de la sediu);
  3. In termen de maxim 14 zile de la primirea solicitarii de returnare a banilor vei primi diferenta de bani dintre pretul pe care l-ai platit ( cel de pe factura de achizitie) si pretul la care a fost produsul in ziua de Black Friday.

In aceasta Campanie sunt eligibile numai produsele care intra in promotia Black Friday si care au fost achizitionate intre 7 Noiembrie 2013 si ziua de Black Friday 2013.

Data limita de trimitere a solicitarilor de returnare a banilor este 31 Decembrie 2013.

4. PARTICIPANTI
La promotia “Primesti diferenta CASH daca produsul cumparat va intra in promotia Black Friday„ poate participa orice persoana fizica sau juridica. Aceasta promotie se aplica celor care au cumparat produse de pe WatchShop.ro intre 7 Noiembrie 2013 si ziua de Black Friday 2013. In cazul in care produsul cumparat in aceasta perioada va intra in promotia Black Friday, clientul poate solicita restituirea dierentei de bani dintre pretul platit (cel de pe factura de achizitie a produsului) si cel afisat de Black Friday 2013.

5. CONDITII DE PARTICIPARE

Pentru ca inscrierile sa fie considerate valide, persoanele fizice sau juridice inscrise trebuie sa indeplineasca toate conditiile privind dreptul de participare, astfel cum sunt specificate la Art. 3 din Regulament;

6. MODALITATEA DE ACORDARE A PREMIILOR
Diferenta de bani se va plati in termen de maxim 14 zile de la data trimiterii e-mailului de solicitare de plata, prin metoda de plata aleasa de client: fie prin transfer bancar, fie prin ridicare de la sediu.

7. REGULAMENTUL
Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant (si/sau participant), pe website-ul WatchShop si la sediul firmei SC HCV International din Bucuresti sector 3, SOS. Mihai Bravu nr 251-253.

8. FORTA MAJORA
Forta majora reprezinta orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre organizator, inclusiv imposibilitatea organizatorului, din motive independente de vointa sa si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin regulament.
Daca intervine situatia de mai sus, sau intervine o situatie de forta majora care impiedica sau intarzie total sau partial executarea regulamentului si continuarea “Primesti diferenta CASH daca produsul cumparat va intra in promotia Black Friday”, organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata conform art. 1082 si 1083 din Codul Civil.
Daca organizatorul invoca forta majora, este obligat sa comunice participantilor la promotia Primesti diferenta CASH daca produsul cumparat va intra in promotia Black Friday ” existenta acesteia, in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora, Cazul de forta majora va fi comunicat pe website-ul organizatorului www.WatchShop.ro.

9. INCETAREA PROMOTIEI
Prezenta tombola poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora sau in cazul schimbarii cadrului legislativ, astfel incat organizarea si desfasurarea tombolei cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.

10. TEMEIUL LEGAL
Prezentul regulament este in conformitate cu prevederile O.G. nr 99 / 2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, H.G. nr 333 / 2003 Norme metodologice de aplicare a O.G. 99 / 2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata si legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

11. LITIGII
In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei inscrieri, decizia comisiei este definitiva. Prin participarea la aceasta promotiei,participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata promotiei si va face public acest lucru.

12. ALTE REGLEMENTARI
Reclamatiile cu privire la cerintele de restituire a sumelor dupa incheiere a termenului de solicitare de plata ( 31 decembrie 2013 nu vor fi luate in considerare si nu vor fi responsabilitatea organizatorului. In caz de tentative sau frauda a sistemului, abuz sau orice acte de natura a afecta imaginea organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei aparute. Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea concursului in conditiile normale conform celor prezentate, insa nu isi asuma raspunderea pentru eventualele nemultumiri, contestatii ale participantiilor, care nu vizeaza incalcari ale cadrului legislativ in vigoare.

13. ALTE CLAUZE
Prezentul regulament de participare / desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, care poate fi solicitat la adresa sediului organizatorului din Bucuresti sector 3, Str Mihai Bravu Nr 251-253, Sector 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.