404 Not Found


nginx
PC Garage – Cumperi la pret de Black Friday sau primesti voucher cu diferenta – TechMagazin

Magazinul online PC Garage anunta luni 4 noiembrie 2013 startul unei campanii inedite de “price matching”, singura campanie de acest gen desfasurata de un magazin online din Romania in contexul Black Friday. Campania se desfasoara in perioada 1-28 noiembrie.

pc-garage-cumperi-la-pret-de-black-friday-sau-primesti-voucher-cu-diferenta1

Magazinul PC Garage ofera clientilor sai posibilitatea ca indiferent de produsul achizitionat sa primeasca un voucher reprezentand diferenta dintre pretul la care a fost achizitionat produsul si preturile valabile in ziua de Black Friday (29 noiembrie). Acordarea voucherelor se realizeaza in mod automat in contul de client inregistrat in site.

PC Garage isi informeaza clientii ca strategia sa pentru campania de Black Friday include reduceri la produse din categoriile laptop, tablete, smartphone, componente si routere wireless. Magazinul acorda o atentie deosebita pasionatilor de gaming si promite acestora cateva surprize de proportii.

PC Garage este unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice ce activeaza pe piata din Romania de peste 8 ani. PC Garage numara peste 30.000 de produse active, peste 255.000 de clienti inregistrati pe siteul www.pcgarage.ro si peste 400.000 de clienti la nivelul intregului grup.

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Magazinul online PC Garage se numara printre magazinele specializate din domeniul IT si reprezinta un reper pentru toti cei pasionati de produsele IT. Tot din pasiune a fost creat si forumul My Garage, care reprezinta de 5 ani comunitatea pasionatilor de hardware, overclocking, modding si cai putere.

Filosofia de business a PC Garage este simpla: sa ofere clientilor sai, pe langa produsele din oferta, servicii specializate si de calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.