Evenimentul Black Friday este deja bine cunoscut în toată lumea. Deși a început inițial, să fie celebrat doar în America, acesta a devenit repede un eveniment mondial, la care iau parte mai toate magazinele, de pe tot globul.

Magazinul Amazon organizează evenimentul Amazon Black Friday Deals, în cadrul căruia, sunt disponibile reduceri care ajung la câteva sute de dolari. Anul acesta, Black Friday va avea loc pe 23 noiembrie.

Click aici pentru a accesa magazinul Amazon!

Când, mai exact, încep și se termină lichidările de stoc de Black Friday la Amazon?

În anul 2016, lichidările de stoc cu ocazia evenimentului Black Friday, au început în data de 14 noiembrie și s-au încheiat pe 24 noiembrie. În anul 2017, Amazon Black Friday Sale, a început pe 17 noiembrie și s-a încheiat în data de 24 noiembrie. Ne așteptăm ca anul acesta, Black Friday să înceapă de asemenea cu câteva zile înainte de evenimentul mondial, pentru a „pune în priză cumpărătorii” și să se încheie la câteva zile mai târziu de acesta.

Cele mai importante informații cu privire la lichidările de stocuri de Black Friday. Pe ce trebuie să ne concentrăm? Când trebuie să avem grijă?

Este foarte important, ca înainte de începerea cumpărăturilor de Black Friday la Amazon, să ne facem o listă de cumpărături: cu ce vrem să cumpărăm, ce cantitate, câți bani avem disponibili pentru această achiziție. În acest fel, șansele în a achiziționa lucrurile trebuitoare la super prețuri vor crește. Reducerile de Black Friday la Amazon sunt așa numeroase, încât lipsa unei liste de cumpărături, poate duce la pierderea celor mai bune reduceri, din cauza analizei mult prea lungi a nevoilor noastre.

Cât de mari vor fi reducerile de Black Friday 2018?

Cele mai mari reduceri cu ocazia Black Friday la Amazon, pot atinge cota de 80%. La reducere se află de obicei produsele pentru igienă personală, diferite electronice, gadget-uri, ceasuri, bijuterii, îmbrăcăminte și chiar și încălțăminte. Există o gamă specială de produse ce aparține numai firmei Amazon, care, de asemenea, este redusă substanțial cu ocazia evenimentului Black Friday. Cu cât mai multe reduceri, cu atât mai multe motive pentru a face cumpărături.

Care au fost cele mai mari reduceri din acest magazin anul trecut?

În timpul campaniei Black Friday, poți economisi cu Amazon cu până la 80%. Reducerile din anii trecuți s-au concentrat la articole precum: smartphone-uri, smartwatch-uri, DVD-uri, dar și la produse destinate îngrijirii personale, îmbrăcămintei și încălțămintei. De asemenea, reduceri foarte mari s-au înregistrat la produsele speciale din campania Black Friday, oferite numai de Amazon și anume Kindles, Fire TV Sticks, Fire Tablets și Fire TVs. Așadar, ține minte de lista de cumpărături pe care trebuie să o faci și bucură-te de cumpărături, la prețuri minime!

Cum poți vâna cele mai bune reduceri de Black Friday 2018 în magazinul Amazon?

E foarte simplu! Trebuie doar să te abonezi la pagina Picodi, unde vor fi cele mai bune promoții prezentate cu ocazia acestui eveniment și să urmărești portalul Picodi toată luna noiembrie, pentru ca nu cumva să pierzi vreo ocazie în a achiziționa un produs dorit la o reducere substanțială, din acest magazin. Pentru ușurință, adaugă magazinul Amazon la cele preferate de tine pe pagina noastră și dă-i un „like” pe pagina sa de Facebook. În acest fel, vei avea o mai mare siguranță că nu vei pierde nicio ocazie specială, verificând zilnic pagina de Facebook, pagina de Twitter și de ce nu, forumurile de reduceri. Acești pași îți garantează indubitabil succesul!

Pot economisi cumpărând din magazin în afara perioadei lichidărilor de stoc?

Pe tot parcursul anului, diferite promoții sunt prezente pe Amazon. De la articole vestimentare și încălțăminte, până la gadget-uri, electronice, accesorii și multe altele. Pentru a avea o idee în ansamblu a reducerilor oferite pe Amazon, este necesar să verifici zilnic secțiunile „Today’s Deals”, „Deal of the Day” sau „Lightning Deals”, care sunt disponibile pe pagină și în care apar zilnic noi oferte la o gamă largă de produse. Dacă vom urmări pagina de Facebook și de Twitter, secțiunea @amazondeals a magazinului, ne vom înscrie la newsletter și vom instala aplicația mobilă, avem șanse mari de a profita de cele mai bune reduceri ale zilei.

În ce alte magazine sunt promoții convenabile de Black Friday?

 • eMag.ro – Cel mai mare magazin online din Romania. Aici gasiti de toate! 🙂
 • Cel.ro – magazin IT&C
 • AloShop.tv – produse originale vazute la teleshopping. In 48 de ore ai acasa tot ce ai nevoie pentru bucatarie, casa si gradina sau fitness si frumusete.
 • Evomag.ro – gamă completă de produse electronice
 • FashionDays.ro – încalțăminte și haine de firma pentru toti membrii familiei
 • BestKids.ro – jucării și articole pentru copii și bebeluși
 • SomProduct.ro – saltele, mobilier, articole pentru casă
 • dEpurtat.ro – cizme, ghete, botine şi alte tipuri de încălţăminte
 • Altex.ro – magazin cu electrocasnice mari, laptop, IT, electrocasnice mici, îngrijire personală, TV, Audio, Video, electrocasnice mari, mașini de spălat
 • Elefant.ro – îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii fashion (Fossil, RayBan, Guess, Pepe Jeans, Gant, Guess, etc)
 • DyFashion.ro – încalțăminte și haine de firma pentru toti membrii familiei
 • Answear – haine de dama, pentru barbati si copii, branduri renumite
 • Chic-diva.ro – rochii de seară, paltoane, bluze, cămăși și pantaloni de cea mai buna calitate.
 • StarShinerS – haine de damă şi accesorii (rochii, paltoane, bluze, pantaloni, etc)

Black Friday 2018 la Amazon

 • Ofertele și Promoțiile de Black Friday la Amazon
 • În ce zi pică Black Friday în acest an? Magazinul Amazon oferă reduceri dedicate acestui eveniment?
 • Când, mai exact, încep și se termină lichidările de stoc de Black Friday la Amazon?
 • Cele mai importante informații cu privire la lichidările de stocuri de Black Friday. Pe ce trebuie să ne concentrăm? Când trebuie să avem grijă?
 • Cât de mari vor fi reducerile de Black Friday 2018?
 • Care au fost cele mai mari reduceri din acest magazin anul trecut?
 • Cum poți vâna cele mai bune reduceri de Black Friday 2018 în magazinul Amazon?
 • Pot economisi cumpărând din magazin în afara perioadei lichidărilor de stoc?
 • În ce alte magazine sunt promoții convenabile de Black Friday?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.