404 Not Found


nginx
Iată câteva OFERTE ATRACTIVE la reducerile oferite de eMAG cu ocazia aniversarii a 13 ANI de la infintare – TechMagazin

eMAG oferă reduceri de 10.000.000 lei pe carduri cadou; iată câteva oferte atractive

După cum am aflat dintr-o postare anterioară, astăzi, cei de la eMAG sărbătoresc aniversarea a 13 ani de la debutul pe piață, motiv pentru care s-a decis că este și momentul pentru o campanie specială de reduceri. Pe lângă discount-urile obișnuite, eMAG ne oferă și carduri cadou pe care le putem utiliza la o achiziție ulterioară.

Printre cele mai atractive produse listate de către eMAG, regăsim și smartphone-ul Lenovo A536, device ce aduce un display de 5 inch, un procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare, totul la un preț de 499 lei. De asemenea, achiziția acestui terminal ne aduce și un card cadou de 65 lei.

Un alt smartphone atractiv prin prisma cardului cadou oferit este și LG Nexus 5, telefon ce costă 1.399 lei și care aduce la pachet un card cadou în valoare de 182 lei. Samsung Galaxy S5 este și el prezent în oferta eMAG la prețul de 1.999 lei + card cadou de 260 lei.

eMAG oferă reduceri de 10.000.000 lei pe carduri cadou; iată câteva oferte atractive

Remarcăm și faptul că cei de la eMAG comercializează elegantul smartwatch Motorola Moto 360, acesta din urmă fiind primul ceas inteligent de pe piață ce a sosit cu un display circular. Prețul lui Moto 360 este de 1.499 lei (card cadou – 195 lei). Mai multe produse cu prețuri speciale găsiți chiar aici.

Nou pe eMAG: Google Nexus 6 – soluția Motorola pentru developeri, preț aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.