404 Not Found


nginx
Black Friday 2014: Altex oferă reduceri de până la 70% – TechMagazin

altex-black-friday-cover1-630x407

Black Friday 2014 este din ce în ce mai aproape, iar Altex este printre magazinele care deja au început să ofere reduceri importante la numeroase produse.

Altex.ro este unul dintre primele lanțuri de magazine care intră în spiritul Black Friday 2014, iar de mâine, 13 noiembrie, vor începe reducerile tipice acestei perioade. Altex este unul dintre cei mai mari retaileri electro-IT din România, iar clienții lor vor avea acces la peste 1000 de produse reduse. Dintre acestea fac parte televizoarele, laptopurile, tabletele, telefoanele, electrocasnicele mari și mici, sistemele audio și jocurile.

Altex se numără printre cei mai importanți participanți la Black Friday 2014. Anul trecut de Black Friday Altex a avut reduceri impresionante, cum ar fi cele de 400 sau chiar 500 de lei la unele electronice. “Începem Black Friday mai devreme pentru a oferi posibilitatea clienților noștri să se bucure mai repede de produsul dorit.[…]Prin urmare am pregătit o ofertă vastă, astfel încât cei care ne vizitează să poată testa și compara produsele. De asemenea, specialiștii noștri le vor oferi toate informațiile necesare pentru a lua decizia corectă”, au declarat reprezentanții ALTEX.

Black Friday 2014 România este a treia ediție a acestui eveniment la noi în țară. Totuși, ”tradiția” este una importată la americani. Între Black Friday de România și Black Friday de SUA există câteva diferențe considerabile. Înainte de a le trece în revistă, să ne uităm peste o scurtă istorie a acestui fenomen.

În America, lumea se bucură de reduceri în ziua de după Ziua Recunoștinței, sărbătoare care are loc în ultima zi de joi a lunii noiembrie. Astfel, Black Friday, sau Vinerea Neagră, cade în ultima zi de vineri a lunii noiembrie. Black Friday 2014 ar trebui, astfel, să aibă loc în data de 28 noiembrie, însă câteva magazine din România au anunțat deja că vor da startul reducerilor în data de 21.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.