404 Not Found


nginx
Black Friday 2014: Altex, evoMAG, magazine de fashion isi anunta prezenta – TechMagazin

p_175406_760x420-00-65

Intamplator (sau nu) simultan cu conferinta de presa in care eMag a anuntat ce si cate produse pune la bataie de Black Friday, mai multe companii au iesit la rampa cu propriile oferte.

Astfel, Altex a anuntat cateva dintre reducerile de care clientii (interesati) ar putea profita in weekendul 21-23 noiembrie:

  • Laptop Asus la 1449,9 lei, procesor Intel Core i3, hard disc de 500 GB, placa video dedicata
  • Televizor LED Full HD, SMART, WI-FI, Dual Core, diagonala 101 cm, la 1599,9 lei
  • Televizor LED Samsung, High Definition, USB Player, diagonala 68 cm, la 899.9 lei
  • Masina de spalat frontala LUXOR, clasa energetica A+, 599,9 lei la schimb cu un produs electrocasnic vechi
  • Masina de spalat frontala Whirlpool Slim, capacitate 6kg, cu al 6-lea simt, clasa energetica A+++, la 1149,9 lei la schimb cu un produs electrocasnic vechi.

Conform comunicatului de presa, au fost asigurate stocuri suficiente astfel incat clientii sa poata achizitiona produsele din oferta in toata aceasta perioada.Compania nu a anuntat daca oferta va fi sau nu valabila si online, sau doar in magazinele traditionale.

Retailerul online evoMAG.ro a anuntat de asemenea organizarea , tot pe o perioada de trei zile, incepand cu 21 noiembrie, o oferta de peste 20.000 de produse care vor fi reduse cu pana la 75%. „Cele mai mari reduceri vor fi la echipamente electrocasnice si la produse de ingrijire personala, laptopuri, telefoane mobile, imprimante, tablete, televizoare, echipamente de retelistica si componente pentru PC”, conform companiei.

“De putin timp am facut trecerea la o noua platforma care ne permite sa fim mult mai operativi. Este rezultatul unei munci de 2 ani si jumatate si a unei investitii de aproximativ 150.000 de euro. In plus, vom testa anul acesta un nou flux de lucru prin care vom opera comenzile in regim non-stop, astfel incat sa putem trimite de mai multe ori pe zi colete catre clienti”, a declarat Mihai Patrascu, CEO evoMAG.

O alta noutate pe care evoMAG o pune la dispozitia clientilor la editia din acest an a Black Friday consta in faptul ca nu va mai limita cantitatea de produse comandate. “Estimam ca perioada celor mai mari reduceri din an ne va aduce intre 18.000 si 20.000 de comenzi finalizate, in valoare de aproximativ 2 milioane de euro. Ne asteptam in acest an la aproximativ 500.000 de vizitatori pe site-ul evoMAG in cele 3 zile cat va dura promotia de Black Friday”, a mai spus, oferind amanunte, Mihai Patrascu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.