emag black friday

Black Friday Romania este o sarbatoare imprumutata de la americani care simbolizeaza inceperea sezonului reducerilor de Craciun. Black Friday are loc in fiecare an in ultima vineri a lunii noiembrie, astfel ca in acest an, Black Friday va pica pe 21 noiembrie 2014.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

De Black Friday Romania, marea majoritate a magazinelor au reduceri de pana la 80-90% si apeleaza la tot felul de promotii incitante care sa ii atraga pe clienti, dar pana de curand, in urma cu 3-4 ani, conceptul de Vinerea Neagra era total necunoscut pietei din Romania. Initiatorul Black Friday in Romania este magazinul online eMag.ro.

Cine este eMag
Emag.ro este cel mai mare magazin online din Romania, detinand 70% din cota de piata in 2009. Cu ocazia Black Friday, eMag.ro inregistreaza cele mai mari profituri, bucurandu-se de o popularitate extraordinara in randul romanilor. Emag.ro a luat nastere in 2001, cand pe platforma se facea comert cu produse de papetarie si birotica, iar in prezent gasim inclusiv asigurari, roviniete si oferte de turism pe acest site.

Black Friday la eMag – retrospectiva
Constienti fiind de nebunia ce se va declansa de Black Friday, cei de la eMag au decis ca ofertele se vor aplica doar in magazinul online, astfel ca a fost evitata aglomeratia si imbulzeaza din showroom-urile aflate in tara.

eMag.ro este prima alegere a unui mare procent dintre romani cand vine vorba de shopping online, mai ales daca ne referim la produsele electronice si electrocasnice, produse de ingrijire personala sau din categoria IT&C.

De Black Friday 2012, eMag.ro a venit cu reduceri de pana la 60%, dar anumite produse au beneficiat de preturi mai mici cu pana la 80%, astfel ca la o ora de la deschiderea magazinului, mai exact in jurul orei 09:30, stocurile erau aproape epuizate si clientii incepusera sa isi piarda rabdarea si intelegerea.

Black Friday la eMag
Pentru a evita nemultumirile de la editia precedenta a Black Friday, cei de la eMag au anuntat ca platforma pe care se afla siteul va avea parte de imbunatatiri considerabile, angajatii vor fi mai bine pregatiti, se vor aproviziona mai bine, iar categoriile de produse disponibile vor fi mult extinse. A fost schimbata si interfata siteului, fiind mult mai prietenoasa cu utilizatorii acum, astfel ca sortii sunt extrem de benefici pentru marele retailer eMag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.