vinerea_neagra-640x359

eMAG, cel mai mare magazin online din România, şi Flanco vor începe sărbătoarea reducerilor, Black Friday, în data de 22 noiembrie 2013.

Anul trecut de Black Friday eMAG şi Flanco au înregistrat vânzări de 27 de milioane de euro şi au avut o pondere de 39.5% dintre clienţii care au ales să îşi facă cumpărăturile în această zi.

“Greseala cea mai mare pe care am facut-o în primul an în care am organizat Black Friday a fost sa anuntam ora la care vom da drumul campaniei. Pentru noi pregătirea aceastui eveniment este ca si cum ne-am duce la un război”, a declarat Iulian Stanciu CEO eMAG.

Pentru acesta eMAG ţinteşte peste 200.000 de comenzi, aproape 5 milioane de vizite şi vânzări de 98 de milioane de lei (22 de milioane de euro) în prima zi a Black Friday-ului.

Peste 90% dintre televizoare, 100% din tablete, 90% dintre laptopuri şi 90% dintre telefoane vor fi dintre cele lansate în acest an.

“Vrem să dărâmăm mitul cum că de Black Friday sunt puse în vânzare produse aflate pe stoc de foarte multă vreme sau că nu vom băga produse noi”, a mai spus Iulian Stanciu.

Flanco estimează pentru acest an 1 milion de vizitatori, 180.000 de tranzacţii, iar valoarea vânzărilor estimate este de 85 de milioane de lei (19 milioane de euro).

Astfel retailerul va avea în ziua de Black Friday 1.000 de consultanţi şi 82 de magazine, două noi deschise chiar în “vinerea neagră”. Stocurile pregătite de retailer se vor ridica la 150.000 de produse de trei ori mai mult în comparaţie cu anul trecut, iar reducerile se vor ridica până la 80%.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.