404 Not Found


nginx
BLACK FRIDAY 2013. Carrefour promite "preţuri nebune" la electronice şi electrocasnice

thetimescouk_31712000_92369200

Black Friday 2013. Retailerul Carrefour anunţă că va pregăti “preţuri nebune” la electronice şi electrocasnice de Black Friday, care va cădea anul acesta pe 29 noiembrie.

Black Friday. Pentru “Vinerea Neagră”, Carrefour România le promite clienților șansa de a găsi și achiziționa produsele dorite la “reduceri incredibile la aparate electronice și electrocasnice mari și mici, „cu prețuri nebune la tot ce poți băga în priză”.

Potrivit unui comunicat al companiei, avantajele propuse de Carrefour sunt: un stoc mare de produse aflate în promoție, reduceri la familii întregi de produse electronice și electrocasnice, promoții reale, cu produse la prețuri cu adevărat reduse, plus credite speciale, cu condiții extrem de bune pentru BLACK FRIDAY.

Ofertele la electronice şi electrocasnice de Black Friday la Carrefour pot fi găsite aici.

BLACK FRIDAY. Ziua reducerilor şi-a primit numele de la haosul din TRAFIC pe care l-a provocat la început în oraşele din America.

Black Friday va fi organizat în ultima vineri din noiembrie în România şi vor fi mai multe magazine participante care se vor înscrie în cursa reducerilor.

Evenimentul marchează începutul cumpărătorilor de Crăciun, iar retailerii au profitat de acest lucru pentru a oferi reduceri clienţilor. Nu s-a numit aşa mereu, dar data a fost identică.

Numele Black Friday îşi are originea în Philadelphia, unde descria traficul greu de după Ziua Recunoştinţei, scrie Adevărul.ro. 1961 a fost primul an când s-a folosit acest termen şi s-a extins dincolo de Philadelphia în 1975.

Black Friday şi-a primit numele de la expresia engleză “get in the black”, adică să faci profit. Termenul a apărut pentru că retailerii sperau ca această zi să le aducă balanţa pe zero sau chiar să-i ducă spre profit odată cu sezonul Crăciunului.

În zilele noastre nu mai e nevoie de Black Friday pentru a face profit, dar ziua este folosită în întreaga lume pentru a te promova înainte de sezonul de Crăciun şi să marchezi momente cu reduceri foarte mari. Black Friday oferă diferite produse reduse şi din ce în ce mai multe magazine s-au înscris în această cursă nebună.

BLACK FRIDAY. Ziua reducerilor de preţuri BLACK FRIDAY cucereste piata locala cu pasi de uriaş. Anul trecut, au fost vândute de peste trei ori mai multe produse la BLACK FRIDAY, faţă de 2011, iar valoarea lor a depăşit suma de 50 de milioane de euro. În acest an însă, estimările companiilor implicate indică o creştere de aproape cinci ori mai mare, scrie Business24.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.