404 Not Found


nginx
UTOK Hello 7K: performanta intr-un corp compact si usor – TechMagazin

UTOK Hello 7KAzi poti cumpara o tablete cu specificatii atat de variate, incat exista sanse mici sa nu gasesti ceva pe placul tau.

Ce faci daca vrei performanta suprema intr-o tableta compacta si usoara?

UTOK Hello 7K este raspunsul pe care il cauti si in urmatoarele randuri iti vom spune de ce.

UTOK Hello 7K este tot ceea ce îiti doresti intr-o tableta de mici dimensiuni: un ecran IPS OGS, cu unghiuri mari de vizualizare, 1280×800 pixeli sau, pentru cei care sunt mai tehnici, 215PPI pe o diagonala de 7 inch.

Asta il transforma pe Hello 7K intr-un gadget portabil, ce incape in orice geanta sau in buzunarul unui rucsac.

Insa nu doar ecranul te va impresiona: interiorul Hello 7K gazduieste ingredientele performantei de top.

Totul porneste de la procesorul Octa Core de 1.7 GHz, ce marcheaza o premiera pentru gama de tablete Hello. Datorita acestuia aplicatiile se deschid fulgerator de repede, paginile web se incarca intr-o clipa si timpii de asteptare sunt redusi la minim. Procesorul grafic este, de asemenea, un element cu adevarat impresionant. Avand 8 nuclee, cipul grafic Mali 450 MP4 va transforma ecranul de 7 inch intr-o fereastra spre animatii exceptionale, tranzitii fluide si performante grafice de top.

Pe langa aceste elemente ce definesc cu succes un produs cu adevarat performant, UTOK Hello 7K te ajuta sa tii legatura mereu cu cei dragi. Conexiunea 3G asigura legatura permanenta cu prietenii tai prin aplicatiile preferate de chat si mesagerie, dar si prin posibilitatea de a-i apela si de a le trimite SMS-uri. Noi credem ca majoritatea apelurilor vor consta in provocari de a juca cele mai noi jocuri, invitatii la evenimente sau pur si simplu in ore lungi de convorbiri.

Specificațiile hardware sunt completate de cele software: Android 4.4 KitKat, sistemul de operare ce ofera un design mai rafinat, ideal pentru ecranul IPS HD al tabletei Hello 7K, aplicatii preinstalate ce ofera o luna gratuita de filme, seriale, emisiuni si muzica, 100 de carti pre-instalate si solutia perfecta pentru serile de going-out.

Am reusit sa aducem toate aceste specificatii intr-o tableta de 7 inch ce cantareste numai 260 de grame si are o grosime de numai 8.9 milimetri. Esti curios sa afli toate detaliile tabletei UTOK Hello 7K? Le gasesti pe site-ul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.