404 Not Found


nginx
Top laptop 2014 – TechMagazin

Laptop-HP-ProBook-4540s-Ivy-Bridge-i3-3110M-4GB-500GB-AMD-Radeon-HD-7650M-1GB-SUSE-Linux-H5J57EA1-620x350

Anul acesta, la categoria laptopuri se pune un foarte mare accent pe portabilitate si performanta din toate punctele de vedere. Bineinteles, nu ca in anii trecuti lucrurile nu au stat la fel. Totusi, 2013 se pare ca vine cu mai multe solutii pentru producatorii de laptopuri astfel incat si cumparatorii se pot bucura de noile facilitati oferite.

Randurile ce urmeaza reprezinta un top al laptopurilor noi lansate, al laptopurilor care ar trebui sa intre in atentia dumneavoastra daca doriti sa faceti o astfel de achizitie anul acesta. Nu este vorba nici de cele mai scumpe sau cele mai ieftine, nici de cele de proasta calitate sau de cele mai performante ci este vorba despre 5 laptopuri care la raportul calitate-pret se descurca cel mai bine.

Locul 5:Asus X55A-SX118D

Laptop Asus X55A-SX118D

Pe locul 5 in clasamentul de fata am introdus laptopul Asus X55A-SX118D. Laptopul este o alegere perfecta pentru persoanele obisnuite sa lucreze mult la birou. Nu este neaparat dedicat pentru calatorii, excursii, etc. insa daca doriti un laptop de care sa va folositi atat acasa pentru divertisment, cumparaturi online si mici treburi obisnuite si deasemenea sa-l folositi in scop de servici pentru a lucra in diferite probleme, este un laptop bun.

Cu un procesor construit pe o arhitectura Ivy Bridge, Intel Celeron Dual-Core, 2 GB RAM, 320 GB memorie si un ecran de tip LED de 15,6 inch, laptopul se potriveste perfect pe biroul dumneavoastra, atat pentru divertisment cat si pentru alte utilizari obisnuite.

Locul 4: HP ProBook 4540s Ivy Bridge i3-3110M

Laptop HP ProBook

Am atribuit locul 4 pentru laptopul HP ProBook 4540s Ivy Bridge i3-3110M din mai multe motive. In primul rand detine un procesor decent, un Intel Core i3. In al doilea rand detine o memorie RAM de 4 GB, suficienta pentru a suporta programe de nivel mediu daca putem spune asa. Perfect pentru programatori, web developeri, designeri, pentru cei care lucreaza in domenii legate de audio-vizual, dispozitivul are si o memorie incapatoare de 500 GB.

Locul 3: Laptop HP 650 Dual Core B830

Laptop HP 650

Locul 3 il ocupa tot un model produs de HP. Desi nu la fel de performant ca primul produs, modelul de fata se afla mai aproape de topul realizat in acest articol datorita raportului si mai bun de calitate-pret alaturi de reducerea substantiala de care puteti beneficia daca achizitionati modelul de pe oktal.ro. 2 GB RAM, 320 GB memorie, un ecran de 15,6 inch si un procesor Intele Celeron Dual-core sunt suficienti pentru un utilizator fara prea multe pretentii.

Locul 2: Toshiba Satellite P855-30F Ivy Bridge

Laptop+Toshiba+Satellite+P855-30F

Cu modelul de fata trecem deja la categoria laptopurilor premium. Toate caracteristicile sunt net superioare celor din configuratiile laptopurilor prezentate mai sus. Vorbim de un procesor Intel Core i5, 6 GB RAM pentru a sustine mai multe programe complexe deschise in acelasi timp, o memorie de 750 GB alaturi de Windows 7 Home Premium gata instalat.

Il gasesti acum pe oktal.ro cu o reducere surpriza de 25%.

Locul 1: Laptopuri HP ProBook 4540s Dual Core B840

Laptop HP ProBook 4540s Ivy Bridge

Ajungem si la locul 1 si din nou, un produs cu caracteristici mai mici decat cele ale laptopului de pe locul 2. Totusi, avem parte din nou de un raport calitate-pret impresionant si de cateva elemente surprize. La un laptop de numai 1400 lei, aveti in configuratie 6 GB RAM alaturi de un procesor Intel Dual Core, 320 GB memorie si un ecran HD LED cu diagonala de 15,6 inch. Din nou o configuratie perfecta la un pret avantajos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.