smarttab2-keyboard

Operatorul de telefonie Vodafone a lansat un program numit “O tableta pentru fiecare roman” prin intermediul caruia poti cumpara tablete cu plata in rate pe factura de servicii Vodafone, cu un avans ce porneste de la 0 Euro. De asemenea, tabletele pot fi achizitionate si in rate fara avans sau dobanda, prin intermediul cardului de credit.

Tabletele care pot fi achizitionate in rate prin acest nou program Vodafone sunt: Vodafone Smart Tab II 7; Samsung GALAXY Tab II 7; Samsung GALAXY Tab II 10.1; Samsung GALAXY Note 10.1 LTE.

Noile abonamente dedicate tabletelor, denumite Internet Tab, includ trafic de date de pana la 5GB, viteze 4G de pana la 100 Mbps, precum si acces gratuit la versiunea premium a aplicatiei de stocare Vodafone Cloud si la 43 de canale TV, prin aplicatia pentru mobil SeeNow powered by Vodafone.

Abonatii Internet Tab cu nevoi extinse de navigare online isi pot suplimenta traficul de date, cu trei noi extraoptiuni, ce ofera 1 GB pentru 3 Euro, 2 GB pentru 4 Euro si 3 GB pentru 5 Euro.

Samsung Galaxy Tab 2 10

Samsung Galaxy Tab 2 10

De asemenea, clientii existenti pot opta si pentru plata in rate cu dobanda zero, prin intermediul cardului de credit emis de Raiffeisen Bank, UniCredit Tiriac Bank, Credit Europe Bank si Citibank Romania.

Mai multe informatii privind preturile tabletelor si optiunile de achizitie poti gasi pe site-ul operatorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.