77bbe298ab3ac6f64178edb48d0f3d3d

ASUS MeMo Pad ME172V este probabil tableta Android de la ASUS cu cel mai bun preţ pe care am văzut-o vreodată şi ea a ajuns acum la retailerul local eMAG.ro. Acesta vinde produsul la preţul de 599.99 lei, iar device-ul vine cu garanţie pe 24 de luni şi o carcasă de culoare gri.

Unul dintre avantajele acestui model este că el foloseşte un slot microSD, care îi oferă spaţiu de stocare extra, în comparaţie cu Nexus 7, care nu are aşa ceva. Un avantaj este şi designul, acest terminal fiind uşor de confundat cu Nexus 7, ceea ce e un compliment.

Aflaţi şi că Memo e puţin mai grea şi nu chiar atât de subţire, iar acea rama metalică din jurul ecranului lipseşte. Tableta vine cu o cameră frontală de 1 megapixeli, un jack audio în partea superioară şi un port microUSB în cea inferioară, pentru transferuri de fişiere şi încărcare.

Avem la dispoziţie 16 GB memorie internă, slot microSD pentru încă 64 GB, iar ca OS MeMo Pad ME172V pune la bătaie Android 4.1.2 Jelly Bean. Tableta incorporeaza un display de 7 inch cu rezoluţie de 1024 x 600 pixeli, care nu are chiar cele mai largi unghiuri de vizualizare din ce am înţeles. Că procesor avem un VIA WM8950 de 1 GHz, însoţit de 1 GB RAM DDR3. Vă tentează acest model?

pret-ASUS-MeMo-Pad

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.