res_18a360886c7d3dd64619ca29fab5f2a1

Tableta Allview SCity Life SuperSlim cu procesor Cortex A9 Dual-Core 1.50GHz, 7″, 512MB DDR3, 8GB, Wi-Fi, Android 4.1 Jelly Bean, Black

Click aici pentru pret si mai multe detalii!

O poti lua cu tine peste tot, pentru ca este usoara si ultra slim. Avand numai 7,9 mm grosime, incape cu usurinta in orice geanta. In acelasi timp, e rezistenta si solida. Datorita greutatii de numai 282 de grame, City Life este usor de manevrat si fiecare utilizare devine o experienta placuta, iar capacul spate din aluminiu ii confera un plus de rafinament. City Life este disponibila in doua variante de culori: alb si negru.

Procesare rapida, autonomie sporita

City Life este echipata cu un puternic procesor Cortex A9 Dual Core de 1.5 GHz, datorita caruia aplicatiile ruleaza fluent si rapid. Procesorul grafic Mali 400 te ajuta sa te bucuri de jocurile si aplicatiile tale favorite. Bateria iti ofera o autonomie de pana la 4 ore in conditii de utilizare continua si pana la 10 zile in stand by.

Conectivitate

City Life iti ofera conectivitate Wi-fi si posibilitatea de conexiune 3G prin modem pentru a fi permanent la curent cu ultimele noutati. Poti transfera fisierele de pe PC pe tableta prin USB si poti viziona filmele preferate direct pe televizor, conectand device-ul printr-un cablu HDMI.

Video Call, filme Full HD, EBook-uri

Cu Allview City Life nu te vei plictisi niciodata! Poti comunica cu cei dragi prin Skype Video Call cu ajutorul camerei frontale sau poti viziona filmele şi videoclipurile tale preferate, chiar si pe cele in format Full HD. Pentru o experienta si mai placuta, poti conecta tableta la televizor prin HDMI, iar daca esti pasionat de lectura, tableta suporta formate multiple de E-book-uri. In plus, o multitudine de jocuri asteapta sa le descoperi prin intermediul magazinului preinstalat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.